Hajdú Péter egyelőre nem tudja elképzelni, hogy újra házasodjon

Fotó: Mudra László/Origo -
házasság Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hajdú Péter és Sarka Kata házassága végérvényesen véget ért, így mindketten új életet kezdhetnek valaki más oldalán, amennyiben akarnak. A műsorvezető elárulta, hogy akar-e házasodni még.

Hajdú Péter és Sarka Kata 8 év házasság után végleg elváltak egymástól, így már a műsorvezető is új életet kezdhet, ha akar, akár házasdohat is. Elárulta, erre lát-e esélyt, ám azt leszögezte, mindennél fontosabb, hogy a majdani új partnere szeresse gyermekeit.

Hajdú Péter elárulta, akar-e házasodni Fotó: Mudra László/Origo

"A majdani párommal szemben egyértelmű követelmény, hogy szeresse a gyerekeket, az én gyerekeim elfogadják őt, és viszont. Nekem ők a legfontosabbak, így ha ez nem működik, akkor tudni fogom, hogy nem azt a nőt kerestem" - árulta el Péter.

"Még nem látom azt a lányt, akivel leélném az életem. Abban azonban biztos vagyok, hogy nem fogok egyedül maradni, de egyelőre nem tudom elképzelni, hogy újra megnősüljek. Most éppen azt sem, hogy újra gyereket vállaljak" - tette hozzá a Lokálnak Péter.

Gáspár Bea első borvacsorája veszteséges leszhttp://www.life.hu/sztarok/20180918-gaspar-bea-elso-borvacsoraja-veszteseges-lesz.htmlGáspár Bea nagy lelkesedéssel vágott bele első vállalkozásába, de sajnos az már most látszik, hogy első vacsorája nem hoz számára nyereséget. TV + Sztárok--Szorcsik Viki visszatér a képernyőkre: a Korhatáros szerelemben láthatjuk hamarosanhttp://www.life.hu/sztarok/20180918-szorcsik-viki-visszater-a-kepernyokre-a-korhataros-szerelemben-lathatjuk-hamarosan.htmlSzorcsik Viki 9 évvel ezelőtt hagyta el a Jóban rosszban című nagysikerű sorozat stábját, azóta csak ritkán láthattuk a képernyőn. Ezúttal egy szexi csábító képében tér vissza a Korhatáros szerelem című sikerprodukcióban.TV + SztárokOrigoVajna Timi kerek popsit villantott: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180917-vajna-timi-kerek-popsit-villantott.htmlVajna Timi a Kanári-szigeteken két barátnőjével együtt villantotta meg formás fenekét. TV + SztárokOrigoSztárházasságok, amik egy évig sem tartottak: Jennifer Lopez és Renée Zellweger is meggondolták magukathttp://www.life.hu/sztarok/20180917-sztarhazassagok-amik-egy-evik-sem-tartottak-jennifer-lopez-renee-zellweger.htmlA holtomiglan holtodiglan gyakran nem tart a sírig, de vannak extrém rövid házasságok, főleg a sztároknál. Úgy tűnik, hogy az ő kapcsolataik kevesebbszer állják ki az idő próbáját, van, hogy egy év is elég ahhoz, hogy minden tönkremenjen. Íme, egy lista azokról a sztárházasságokról, melyek nemhogy a kritikusnak tartott 7. évet, de még az elsőt sem élték meg. TV + Sztárok--Így igazítja a stylist Csonka András nadrágját: vicces fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180917-igy-igazitja-a-stylist-csonka-andras-nadragjat.htmlCsonka András egy meghökkentő képet töltött fel a közösségi oldalára: félreérthető helyzetben látható stylistjával. TV + Sztárok--Johnny Rotten, a Sex Pistols énekese nagyon meghízotthttp://www.life.hu/sztarok/20180917-johnny-rotten-a-sex-pistols-enekese-nagyon-meghizott.htmlAlig lehet ráismerni a Sex Pistols énekesére, Johnny Rottenre. A zenész meghízott, láthatóan nem törődik magával az utóbbi időben. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.