A királyi család egy soha nem látott fotót mutatott Harry és Meghan esküvőjéről

Forrás: AFP/Jason Dorday -
esküvő királyi család Meghan hercegné tűzijáték Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kensington-palota Instagram-oldalán egy olyan fotóval kedveskedett követőinek, amely Harry herceg és Meghan hercegné esküvőjén készült. Eddig ezt a képet nem láthatta a nyilvánosság. 

Harry herceg és Meghan hercegné májusban kelt egybe. Akkor számos fotót láthattunk a nagy napról, de természetesen csak a ceremóniáról, a privát fogadás már csak a családnak és a meghívottaknak szól.

A Kensington-palota most egy olyan fotót mutatott Instagram-oldalán, amely a fogadáson készült. Ezt a képet eddig nem láthatta a nyilvánosság. Látszik, hogy az újdonsült hercegné itt már nem az esküvői ruháját viseli, hanem azt, amit a privát eseményre készíttetett.

A kép további érdekessége nemcsak a tűzijáték, hanem az is, hogy a Frogmore House-ban készült, ami hamarosan a hercegi pár otthona lesz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.