Elképesztő, ahogy 13 éves korában Kim Kardashian kinézett

Forrás: AFP/Angela Weiss -
Kim Kardashian strand tini bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kim Kardashian egy 1996-ban készült fotót osztott meg magáról az Instagramon. A követői ledöbbentek.

Kim Kardashian egy olyan fotót osztott meg az Instán, amelyen állítása szerint 13 éves. A követői teljesen kiakadtak: rengeteg hozzászólás érkezett, sokak szerint kizárt, hogy valaki így nézzen ki 13 éves korában. "Már elnézést, de ki néz ki így 13 évesen?" vagy "Úristen, én 22 éves koromban néztem ki így!" és "Valakinek meg kellene tanítania számolni téged, kislány" - olvasható a kommentek között, a fotó alatt.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

1994- 13 years old. Always been posing on the beach lol

Kim Kardashian West (@kimkardashian) által megosztott bejegyzés,

A botrányhősnő számításába tényleg hiba csúszott. A Wikipedia szerint Kim 1980-ban született, a kép - állítása szerint - 1996-ban készült. Tehát nem 13, hanem 16 éves a fotón.

Kim Kardashian a posztot megváltoztatta, 1996 helyett már 1994 szerepel a kép alatt.

ValóVilág 9: Reni Greg szájába akarta tömni a melleit - Videó (18+)http://www.life.hu/sztarok/20181216-valovilag-9-reni-greg-szajaba-akarta-tomni-melleit-video-18.htmlReni szerint remekül állna neki a műmell, bár elégedett a keblei formájával - elemezte a játékos a ValóVilág 9 villájában. Majd pár perccel ez után Greg szájában akarta tenni a melleit. TV + Sztárok--Elképesztő, ahogy 13 éves korában Kim Kardashian kinézetthttp://www.life.hu/sztarok/20181216-kim-kardashian-mar-13-evesen-is-sokkal-idosebbnek-latszott-a-koranal.htmlKim Kardashian egy 1996-ban készült fotót osztott meg magáról az Instagramon. A követői ledöbbentek. TV + SztárokSzinetár Dórát csalók vették célba, a közösségi oldalán figyelmeztet másokathttp://www.life.hu/sztarok/20181216-szinetar-dorat-csalok-vettek-celba-kozossegi-oldalan-figyelmeztet-masokat.htmlA Nemzeti Adó- és Vámhivatal nevében csalók környékezték meg Szinetár Dórát. Levelüket a közösségi oldalán tette közzé, hogy másokat is figyelmeztessen. TV + SztárokOrigoBejárta a világot Fábián Éva, a Kócbabák egyik énekesnőjehttp://www.life.hu/sztarok/20181216-bejarta-a-vilagot-fabian-eva-a-kocbabak-egyik-enekesnoje.htmlMongóliában és Hollywoodban is járt Fábián Éva, a Kócbabák egyik énekesnője. Az 1972-es Ki mit tud?-ban tűnt fel, majd igazi világutazó lett. TV + Sztárok--Vilmos herceg nagyon sokáig nem akarta elvenni Katalin hercegnéthttp://www.life.hu/sztarok/20181216-vilmos-herceg-nagyon-sokaig-nem-akarta-elvenni-katalin-hercegnet.htmlÉvekig gyötrődött egymással Kate Middleton és Vilmos herceg. II. Erzsébet unokája többször is visszautasította, hogy megkérje Katalin kezét. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.