ValóVilág 9: kommentháború Csoki kizárása miatt

Forrás: rtl.hu -
Facebook ValóVilág 9 komment VV Csoki VV Zsuzsu
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, Anikó szombaton este bejelentette, hogy VV Csokit azonnali hatállyal kizárták a ValóVilág játékából, ugyanis Zsuzsut megdobta egy éles tárggyal, nevezetesen egy szemöldökcsipesszel, ami a lány arcát találta el. A villalakók heves érzelmekkel reagáltak társuk elvesztésére, a játék Facebook-oldalán pedig a kommentelők is egymásnak estek. A hozzászólásokból válogattunk. 

A kommenteket változtatás nélkül mutatjuk:

Következő kiválasztott remélem a Zsuzsu lessz rohadjon meg
Like aki egyet ért

Ez nem a Zsu hibája.
Bolond vagy hogy ezt hiszed...

Nem a S értem hogy beszélsz így valakiről.Látszik hogy tini vagy bejött neked a Csoki és másra hárítasz mindent.Magának köszönheti mert nem bírt magával,megérdemelte. Én is tudjuk az okokat de ilyeneket írsz.

Benne van a szerzodesukben...mindenki alairta...nehogy mar meg az RTL legyen a hibas...hol a logikad??..elment szabadsagra??..nem otthon van a 4fal kozt ahol azt csinal amit akar!!!..megerdemelte.

Forrás: rtl.hu

miért az Rtl hibája benne van a szabályzatban,hogy semmi féle erőszak nem lehet a 4.évadban is zártak ki valakit mert egy narancsot dobott egy játékos társára és a 6.évadban is amikor a Simont zárták ki mert a vikinek a polóját letépte vagy elszakitotta már nem nagyon emlékszem,szóval benne van a szabályzatban ez alól csoki sem kivétel.És milyen gondolkozás az,hogy mivan akkor ha hozzá dobta nem fog bele halni? Ha egy kicsit arrébb dobja akkor lehet,hogy a szemét találja el nem gondolod?? Az egy dolog,hogy kedvelted a csokit,de azért logikusan is gondolkodhatnál szerintem.

kifejezetten örülök, hogy ez az indulatkezelési problémás, buta, ordibálós paraszt lett eltávolítva. a múltkor már megdobált valakit az iskolahéten, mikor nem akart felkelni, azt még elnézték, mert gondolom a csatorna látott benne potenciált, de úgy látszik nem tanult a hibájából. nem kell tovább őt nézni és hallgatni, éljen.

NA mostantol lesz rohadt unalmas punnyadt a műsor.A showmant kizárták.Sajnálom brother,nagyon kár volt ezt tenni.36 millát te nyerted volna az tutkó

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.