10 milliós szilveszteri bulit tartottak Beckhamék

buli David Beckham szilveszter Victoria Beckham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
David Beckham és családja megadta a módját az új év köszöntésének: hatalmas partit tartottak barátaik és családjuk számára. A hírek szerint átszámítva több mint 10 millió forintba került a buli.

Mint megannyi ember, Beckhamék is házibulit tartottak szilveszterkor, csak ők a villájukban, elképesztő luxuskörülmények között. Finom ételekkel, pörgős zenékkel és illusztris társasággal ünnepeltek. Olyan sztárokkal, mint Dave Gardner és felesége, Liv Tyler, de természetesen ott voltak Brooklyn Beckham barátai és új barátnője is. Az új év beköszöntét több mint 1 milliós tűzijátékkal ünnepelték, az egész este pedig átszámítva 10 millió forintba került.

Weisz Fanni édesanyja büszkén figyelte a lányát a tévébenhttp://www.life.hu/sztarok/20190102-weisz-fanni-edesanyja-buszken-figyelte-a-lanyat-a-teveben.htmlWeisz Fanni idén is tolmácsolta Áder János beszédét, édesanyja pedig büszkén, könnyekig hatódva figyelte a tévében. TV + SztárokOrigoMészáros Árpád Zsolt menyasszonya nemet mondott a titkos esküvőrehttp://www.life.hu/sztarok/20190102-meszaros-arpad-zsolt-menyasszonya-nemet-mondott-a-titkos-eskuvore.htmlMészáros Árpád Zsolt két éve jegyezte el párját, de az esküvőre még nem tudtak sort keríteni. A színész titokban és gyorsan szerette volna nemrég oltár elé vezetni kedvesét, de Brigi megvétózta az ötletet. TV + Sztárok--Demcsák Zsuzsa elárulta: a féltékenység vetett véget előző kapcsolatánakhttp://www.life.hu/sztarok/20190102-demcsak-zsuzsa-elarulta-a-feltekenyseg-vetett-veget-elozo-kapcsolatanak.htmlDemcsák Zsuzsa egy műsorban mesélt előző kapcsolatáról: a féltékenyég ölte meg a szerelmet.TV + SztárokOrigoÚjabb fellépést mondott le Curtis: kiakadtak a rajongóihttp://www.life.hu/sztarok/20190102-ujabb-fellepest-mondott-le-curtis-kiakadtak-a-rajongoi.htmlFellépése előtt másfél órával mondta le miskolci koncertjét Curtis, aki sokadjára hivatkozott betegségre. A rajongók ezúttal nem vették a védelmükbe. TV + Sztárok--Feloszlott az Akkezdet Phiai hiphopformációhttp://www.life.hu/sztarok/20190101-feloszlott-az-akkezdet-phiai-hiphop-formacio-facebookon-jelentettek-be.htmlA Facebook-oldalán jelentette be az Akkezdet Phiai hiphopformáció, hogy január elsejétől kettéválnak. Závada Péter és Saiid húsz éven át zenélt együtt. TV + Sztárok--Úgy tudni, új barátnője van Pintér Tibornakhttp://www.life.hu/sztarok/20190101-uj-baratnoje-van-pinter-tibornak.htmlA Ripost úgy tudja, a két ünnep között intim helyzetben kapták lencsevére Pintér Tibort, amint vélhetőleg új szerelmét ölelgette, csókolgatta az Álomutazók előadásán. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.