Palásti Ági, a Kihívók Exatlon-játékosa esett ki a legutóbbi küzdelemben

Exatlon Hungary TV2 kihívó kiesés Exatlon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Exatlon Hungary legújabb részében a Kihívóknak kellett megküzdeniük egymással a bennmaradásért: Palásti Áginak kellett búcsúznia.

Szoros küzdelemben a Bajnokok nyerték a versenyt, így a szabályok értelmében a Kihívók csapatából kellett két tagnak megküzdenie egymással a bennmaradásért. A lányok csaptak össze: Palásti Ági és Salander Dorina küzdelmében a vörös lánynak kellett elhagynia a csapatát, és ezzel végérvényesen elesett a 20 milliós fődíj lehetőségétől is.

Kicsapták a biztosítékot a profi baseballjátékos, Trevor Bauer randizási szabályaihttp://www.life.hu/sztarok/20190221-kicsaptak-a-biztositekot-a-profi-baseballjatekos-trevor-bauer-randizasi-szabalyai.htmlA profi baseballjátékos őszintén ismertette, milyen szabályokat követ a randizás során, az emberek pedig kiakadtak rajta. TV + SztárokOrigoNádai Anikó közösségi oldalán búcsúztatta az elmúlt 4 hónapothttp://www.life.hu/sztarok/20190221-nadai-aniko-kozossegi-oldalan-bucsuztatta-az-elmult-4-honapot.htmlA négy hónapig tartó ValóVilág 9 vezetését Nádai Anikó és Puskás Peti kapták meg. A műsorvezetőnő és exvillalakó most közösségi oldalán búcsúzott a műsortól. TV + Sztárok--A bíróság súlyosbította a vádat Pásztor Anna zaklatójának ügyébenhttp://www.life.hu/sztarok/20190221-a-birosag-sulyosbitotta-a-vadat-pasztor-anna-zaklatojanak-ugyeben.htmlEmberölés előkészületére módosította a vádat a bíróság Pásztor Anna zaklatójának ügyében. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoLiptai Claudia elmondta, hogy nem indult felhőtlenül a kapcsolata Dobó Katávalhttp://www.life.hu/sztarok/20190221-liptai-claudia-elmondta-hogy-nem-indult-felhotlenul-a-kapcsolata-dobo-kataval.htmlFérjével, Pataki Ádámmal érkezett a Kölcsönlakás című film premierjére Liptai Claudia. Elmesélte, hogy nehezen hagyta otthon kisfiát, de azt is, hogy a kapcsolata nem indult felhőtlenül az elsőfilmes rendező Dobó Katával. TV + SztárokOrigoElkezdődött Pásztor Anna zaklatójának tárgyalásahttp://www.life.hu/sztarok/20190221-elkezdodott-pasztor-anna-zaklatojanak-targyalasa.htmlPásztor Anna zaklatója a bíróságon azt vallotta, már nagyon megbánta korábbi tettét, amikor kést rejtve a cipőjébe ment koncertre, és elmondása szerint soha nem akarta bántani az énekesnőt. TV + SztárokOrigoÉvekig éheztek a Hooligans tagjaihttp://www.life.hu/sztarok/20190221-evekig-eheztek-a-hooligans-tagjai.htmlA Hooligans tagjai elárulták, volt olyan időszak, amikor annyira szegények voltak, hogy gyakorlatilag éheztek. TV + SztárokFotó: Bielik István - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.