A Született feleségek sztárja, Felicity Huffman 67 millió forintnyi óvadék ellenében szabadult

Forrás: AFP/David Mcnew -
Született feleségek FBI óvadék egyetem csalás Felicity Huffman
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Született feleségek sztárja nagy bajba került több szülővel együtt: kiderült, kenőpénzeket fizettek az egyetemeknek, hogy a gyermekeik bekerüljenek. Felicity Huffman 67 millió forintnyi óvadék ellenében szabadult.

Ahogy arról a Life.hu is beszámolt, a Született feleségek Lynette-jét letartóztatták, ugyanis kiderült, hogy ő is benne volt az egyetemi csalásokban, sok más szülővel együtt. Az FBI emberei reggel, fegyverekkel jelentek meg a színésznő lakásán. A gyanú szerint a szülők hatalmas összegű kenőpénzeket fizettek azért, hogy a gyermekeik bekerüljenek Amerika legjobb egyetemeire.

Felicity Huffmant letartóztatták Forrás: AFP/David Mcnew

Felicity Huffman állítólag 15 ezer dollárt (körülbelül 4 millió forintot) adott azért, hogy lánya hibás válaszait átírja valaki, míg az itthon kevésbé népszerű, de szintén híres színésznő, Lori Loughli, valamint férje, Mossimo Giannulli 500 ezer dolláros (134 millió forint) kenőpénzt fizettek.
Felicity Huffmant 250 ezer dolláros (67 millió forint) óvadék fejében engedték el, Lori Loughlinak 1 millió dollárt (270 millió forint) kellet letennie – ehhez zálogba kellett adniuk a házukat – írja a Daily Mail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.