Víziszonyáról vallott Majoros Hajnalka

Forrás: Instagram/majoroshajnalka -
úszás víz Majoros Hajnalka gyerekek család Majka víziszony
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majoros Hajnalka elárulta, nagyon fél a víztől. Azt azonban nagyon fontosnak tartja, hogy fiai még gyermekként megtanuljanak úszni.

Majoros Hajnalkablogjában elmesélte, mi is élete egyik legnagyobb félelme. Kiderült, hogy nagyon fél a víztől. Épp ezért úgy érezte, gyermekeit minél előbb be kell íratnia úszásoktatásra, hogy ne legyenek olyanok, mint ő. Szerencsére a kicsiknek egyáltalán nincs víziszonya.

Addig mentem a medencébe, amíg leért a lábam, a fejemet pedig egyáltalán nem tettem bele. Végül sikerült a víziszonyomat leküzdenem, ami nem azt jelenti, hogy tudok is úszni, de legalább be merek menni a vízbe. (...) Abban teljesen biztos voltam, hogy az én fiaimnak meg kell tanulniuk úszni. Ezért már kisebb korukban vittem őket úszásra, amit Olivér az első pillanattól kezdve imád, viszont Mariánnak kellett pár év, mire rájött, hogy szereti a vizet, addig hallani sem akart az úszásról. Most viszont, amint vizet lát, máris bele akar ugrani..."

Majoros Hajnalka retteg a víztől Forrás: Instagram/majoroshajnalka

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.