Mentőt láttak Harry herceg és Meghan Markle otthonánál: mindenki azt hitte, érkezik a baba

Forrás: Getty Images/2019 Getty Images/Dominic Lipinski -
mentő baba Meghan Markle Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mentő érkezett Harry herceg és Meghan Markle otthonához, és órákig a hátsó bejáratnál parkolt: ezért.

Minden rajongó készenlétben várja, mikor születik meg végre Meghan Markle és Harry herceg első gyermeke, mivel erről nem adtak ki információt. Árgus szemmel figyelnek minden jelet, és rögtön ki is szúrták egy mentő érkezését.

Mentő érkezett a pár otthonához Forrás: Getty Images/2019 Getty Images/Dominic Lipinski

Az autó a pár otthonának, Frogmore kastélyának hátsó bejáratánál állt meg, és parkolt órákig, hatalmas felbolydulást keltve. Az izgatott várakozás azonban csalódásba csapott át, miután kiderült, hogy nem a királyi baba miatt várakozott ott az autó, csupán egy közeli bolthoz érkezett, és ebédet szállított egyetemi hallgatóknak – írja a The Sun.

Tényleg összejöttek? Közös fotókat posztol az Exatlon Hungary két játékosahttp://www.life.hu/sztarok/20190426-tenyleg-osszejottek-kozos-fotokat-posztol-az-exatlon-hungary-ket-jatekosa.htmlMár az Exatlon Hungary játékában is érződött a vibrálás Jóni Máté és Szabó-Thomka Hanna között. Mostanában pedig több közös képet is posztoltak az Instagramra, a kommentelők között pedig megindult a találgatás, vajon szerelem szövődött-e a játék alatt. TV + Sztárok--Válságban a szerelmük: szétköltözött Gaál Noémi és Maloveczky Miklóshttp://www.life.hu/sztarok/20190427-valsagban-a-szerelmuk-szetkoltozott-gaal-noemi-es-maloveczky-miklos.htmlNéhány hete szétköltözött Gaál Noémi és kilenc évvel fiatalabb vőlegénye, Maloveczky Miklós. Nem sztakítottak még végleg, de válságban a kapcsolatuk. A műsorvezető és a csinos időjós 14 évig voltak együtt.TV + SztárokOrigoCurtis exkluzív interjúban nyilatkozott az elvonóról és a folytatásról a Life.hu-nakhttp://www.life.hu/sztarok/20190426-curtis-exkluziv-interjuban-nyilatkozott-az-elvonorol-es-a-folytatasrol-a-lifehunak.htmlAz elvonókúra után és a fesztiválszezon előtt adott exkluzív interjút a Life.hu-nak Curtis. Mesélt az elvonóról, az új lemezéről és arról, hogyan változtatta meg az életét az, hogy napvilágra került a drogproblémája. TV + SztárokOrigoÍgy emlékeztek meg az egykori kollégák a Dallas Cliffjéről, Ken Kerchevalrólhttp://www.life.hu/sztarok/20190426-igy-emlekeztek-meg-az-egykori-kollegak-a-dallas-cliffjerol-ken-kerchevalrol.htmlVolt kollégái, a Dallas korábbi sztárjai is megemlékeztek a néhány napja elhunyt Ken Kerchevalról. TV + Sztárok--Hét év után rátalált a szerelem Vitányi Juditrahttp://www.life.hu/sztarok/20190426-het-ev-utan-ratalalt-a-szerelem-vitanyi-juditra.htmlVitányi Judit, a Tények műsorvezetője 7 évig volt egyedülálló, de most megtalálta az igazit: áradozott a szerelméről. TV + SztárokOrigoBiztonsági szóval állítják le a szexjelenetet a filmforgatásokonhttp://www.life.hu/sztarok/20190426-biztonsagi-szoval-allitjak-le-a-szexjelenetet-a-filmforgatasokon.htmlElőfordul, hogy a túlfűtött ágyjelenetek forgatásakor a szereplőknek kényelmetlenné válik a helyzet. Egy bennfentes elárulta, hogy ilyenkor mi a teendő. Ezt szerződésbe is foglalják. TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.