Majka nem volt ott Curtis titkos esküvőjén

esküvő Majka Curtis titkos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy meglepetést okozott, hogy Curtis titokban megnősült. Az esküvői képek szombaton kerültek nyilvánosságra, először Curtis posztolt egy képet, amelyen éppen a gyűrűt húzza Kriszti ujjára, majd sorra érkeztek a barátok posztjai is.

Rengetegen kívántak sok boldogságot Curtiséknek, és a meghívott vendégek közül sokan posztoltak is a nagy napról. Ahogy azonban a Bors kiszúrta, Majka egyik fotón sem látható, ő ugyanis koncertezett, ameddig Curtisék mulattak.


A lap érdeklődött Majorosnál, aki nem válaszolt, azonnal letette a telefont. Kollányi Zsuzsi azonban elárulta, hogy Majka nem volt hivatalos, sőt nem is tudott arról, hogy esküvő lesz. Curtist is megkérdezték, miért nem volt jelen Majka élete egyik legfontosabb napján, holott nemrégiben azt nyilatkozta, hogy rendezték a nézeteltéréseket, beszélni is szoktak. Ám a rapper valószínűleg nászútra utazott, csak a jövő héten lesz elérhető.

Pataki Zita megpróbál beletörődni abba, hogy nem lehet gyermekehttp://www.life.hu/sztarok/20190516-pataki-zita-megprobal-beletorodni-abba-hogy-nem-lehet-gyermeke.htmlPataki Zita fájdalma nem múlik, de megpróbál belenyugodni abba, hogy nem lehet gyermeke. TV + Sztárok--Veronica Pome'e a legújabb sztár: dús idomaiért megőrülnek a férfiak (18+)http://www.life.hu/sztarok/20190517-veronica-pomee-a-legujabb-sztar-dus-idomaiert-megorulnek-a-ferfiak.htmlVeronica Pome'e a döbbenetesen szexi plus size modell: ő a legújabb sztár. TV + SztárokOrigoBikiniben szexizett Anna Kurnyikova – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190516-bikiniben-szexizett-anna-kurnyikova.htmlAnna Kurnyikova édesanyaként elmondhatja magáról, hogy vékonyabb, mint valaha. TV + Sztárok--Brutálisan megtámadták Arnold Schwarzeneggerthttp://www.life.hu/sztarok/20190519-brutalisan-megtamadtak-arnold-schwarzeneggert-egy-testepitoversenyen-vett-reszt-a-johannesburghoz.htmlBrutális támadás áldozata lett Dél-Afrikában Arnold Schwarzenegger: a színészt egy nyilvános eseményen rúgta meg egy férfi. TV + Sztárok--Sztárok, akiknek tönkretette a karrierjét a plasztika: Melanie Griffith és Jennifer Gray is bánja a műtétekethttp://www.life.hu/sztarok/20190517-sztarok-akiknek-tonkretette-karrierjet-a-plasztika-melanie-griffith-es-jennifer-gray.htmlA sztárokra óriási nyomás nehezedik, nekik mindig a legjobb formájukat kell hozniuk, még akkor is, ha csak a boltba ugranak le. Annak érdekében pedig, hogy mindig tökéletesen nézzenek ki, sokan kés alá fekszenek, ezzel azonban nem mindig a vágyott célt sikerül elérniük. Az alábbi hírességek a nagy igyekezetükben, hogy örökké szépek maradjanak, teljesen eltorzították az arcukat, ezzel pedig tönkretették a saját karrierjüket. TV + Sztárok--Különleges ajándékot kapott a Disney-től Meghan hercegné és Harry herceghttp://www.life.hu/sztarok/20190514-ajandekot-kapott-a-disneytol-meghan-hercegne-es-harry-herceg.htmlKülönleges ajándékkal lepte meg a Disney Meghan hercegné és Harry herceg újszülött kisfiát, Archie-t. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.