Demjén Ferencet rehabilitációs intézetben kezelik

Fotó: Hirling Bálint - Origo -
Demjén Ferenc rehabilitáció intézet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sajtóértesülések szerint rehabilitációs intézetben kezelik Demjén Ferencet.

Demjén Ferenc agyérgörcs miatt került kórházba május elején. Egy darabig altatásban tartották az orvosok, de elhagyhatta az intenzív osztályt, sőt, sajtóértesülések szerint már egy rehabilitációs intézetben lábadozik, és még hónapokig ott lesz.

Demjén Ferenc rehabilitációs intézetben van Fotó: Hirling Bálint - Origo

már most tervezgeti, hogyan képzeli el a visszatérő fellépését.

Ripostnak

Meghan Markle híres angol férfit akarhatott magának, meg is kaptahttp://www.life.hu/sztarok/20190521-meghan-markle-hires-angol-ferfit-akarhatott-maganak-meg-is-kapta.htmlFelszabadult szingliként élte mindennapjait Meghan hercegné, mielőtt megismerte Harry herceget. Egy tévés személyiség most azt híreszteli, hogy híres angol férfit keresett magának a hercegné. TV + Sztárok--Elkezdődött Aurelio emberrablási perehttp://www.life.hu/sztarok/20190521-elkezdodott-aurelio-emberrablasi-pere.htmlA ValóVilág egykori győztesét emberrablással vádolják, ügyének pere elkezdődött. TV + SztárokOrigoEzek a legidegesítőbb dolgok a Trónok harcábanhttp://www.life.hu/sztarok/20190521-ezek-a-legidegesitobb-dolgok-a-tronok-harcaban.htmlTalán soha nem várta még annyi ember egy sorozat fináléját, ahány a Trónok harcáét. Ezért aztán hatalmas nyomás nehezedett az alkotókra, és bár mindenkinek nem lehet megfelelni, a sorozat befejezése sokakat bosszant. Főként az indítékok kibontása hiányzik az embereknek. Vigyázat, aki nem látta az utolsó részt, az ne olvasson tovább. Spoiler! TV + Sztárok--Exkluzív interjú Chad le Clos úszóval – videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190521-exkluziv-interju-chad-le-clos-uszoval.htmlAz első vizes Bajnokok Ligája rendezvényen a dél-afrikai olimpiai bajnok szupersztár úszó, Chad le Clos is vízbe ugrott. A Life.hu elkapta Chadet egy rövid interjúra, ahol az is kiderült, mit szóltak a rajongók, amikor a népszerű úszó bejelentette Instagram-oldalán, hogy eljegyezte barátnőjét, elárulta, milyen érzelmek fűzik hazánkhoz, de az is szóba került, vajon zaklatják-e a női rajongók a világ egyik legsikeresebb úszóját. TV + Sztárok--Ezek a legidegesítőbb dolgok a Trónok harcábanhttp://www.life.hu/sztarok/20190521-ezek-a-legidegesitobb-dolgok-a-tronok-harcaban.htmlTalán soha nem várta még annyi ember egy sorozat fináléját, ahány a Trónok harcáét. Ezért aztán hatalmas nyomás nehezedett az alkotókra, és bár mindenkinek nem lehet megfelelni, a sorozat befejezése sokakat bosszant. Főként az indítékok kibontása hiányzik az embereknek. Vigyázat, aki nem látta az utolsó részt, az ne olvasson tovább. Spoiler! TV + Sztárok--Gyönyörű menyasszonyi ruhában fotózták Kárpáti Rebekáthttp://www.life.hu/sztarok/20190521-gyonyoru-menyasszonyi-ruhiban-fotoztak-karpati-rebekat.htmlKárpáti Rebeka gyönyörű menyaszonyi ruhában pózolt egy fotózás kedvéért. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.