Meghan Markle híres angol férfit akarhatott magának, meg is kapta

Lizzie Cundy férfi Meghan Markle angol Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Felszabadult szingliként élte mindennapjait Meghan hercegné, mielőtt megismerte Harry herceget. Egy tévés személyiség most azt híreszteli, hogy híres angol férfit keresett magának a hercegné. 

Lizzie Cundy televíziós személyiség valószínűleg bombát akart robbantani Meghan hercegnével és Harry herceggel kapcsolatban. Azt állítja ugyanis, hogy válása után Meghan Markle azt kérte tőle egy vörös szőnyeges eseményen, találjon neki egy férfit – írja a Mirror.

Meghan Markle valóban híres brit férfira vágyott? Forrás: Getty Images/2018 Max Mumby/Indigo/Max Mumby/Indigo

„Nem ismersz egy híres srácot?” – kérdezte tőle állítólag Meghan, majd elárulta neki, hogy nagyon bejönnek neki a brit férfiak. Cundy azt is mondta, amikor megtudta, hogy összejöttek Harryvel, írt neki egy üzenetet, ám utána megszakadt a kapcsolatuk.

Cundy azt mondja, szerinte azért, mert a palota felszólította Meghan hercegnét, hogy szakítsa meg mindenkivel a kapcsolatot, aki a médiában dolgozik.

Colin Jost megkérte Scarlett Johansson kezéthttp://www.life.hu/sztarok/20190520-colin-jost-eljegyezte-scarlett-johanssont.htmlMár kétszer volt férjnél Scarlett Johansson. Most pedig arra készül, hogy harmadjára is oltár elé vonuljon. Kedvese, Colin Jost a napokban kérte meg a kezét. TV + Sztárok--Katalin hercegné testvére Harry hercegék gyermekén próbált nyerészkednihttp://www.life.hu/sztarok/20190520-katalin-hercegne-testvere-harry-hercegek-gyermeken-probalt-nyereszkedni.htmlAjándékboltot működtet Katalin hercegné testvére, James Middleton. A férfi három nappal Harry herceg és Meghan hercegné gyermekének születése után reklámcélokra használta fel az ifjú családtagot. TV + Sztárok--Matthew McConaughey 31 év után vette át érettségi bizonyítványáthttp://www.life.hu/sztarok/20190520-matthew-mcconaughey-31-ev-utan-vette-at-erettsegi-bizonyitvanyat.htmlHarmincegy évet várt Matthew McConaughey arra, hogy átvegye az érettségi bizonyítványát. A napokban végre megtette, és beszédet is mondott egykori iskolájában. TV + Sztárok--Fésűs Nelly dobogós lett a rúdtáncbajnokságonhttp://www.life.hu/sztarok/20190520-fesus-nelly-dobogos-lett-a-rudtancbajnoksagon.htmlSzexi sportot választott magának Fésűs Nelly. A színésznő rúdtáncolni kezdett, amiben nemcsak elszántnak, hanem tehetségesnek is tűnik. Ezüstérmet szerzett. TV + SztárokOrigoBrad Pitt Lena Dunhammel szülinapozotthttp://www.life.hu/sztarok/20190515-brad-pitt-lena-dunhammel-szulinapozott.htmlA Csajok színésznője, Lena Dunham a napokban ünnepelte 33. születésnapját. Ebből az alkalomból Brad Pitt is meglátogatta. TV + SztárokOrigoHódi Pamela új tetoválásai a lányához és a hitéhez köthetőkhttp://www.life.hu/sztarok/20190515-hodi-pamela-uj-tetovalasai-lanyahoz-es-hitehez-kothetok.htmlÚj tetoválásokat csináltatott Hódi Pamela. A közösségi oldalán azt is megmutatta, hogy mit ábrázolnak, és azt is elárulta, miért jelentenek neki olyan sokat. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.