Sarka Kata először jelent meg nyilvános rendezvényen a szülése óta - Fotó

Sarka Kata fotó szülés nyilvános
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sarka Kata harmadik gyermekének születése óta először a hétvégén vett részt nyilvános eseményen. 

Sarka Kata csak néhány hete adott életet a harmadik gyermekének, az örömhírről anyák napján tájékoztatta a követőit. Az Instagram-oldalán árulta el, hogy immár háromgyermekes anya, de fotót nem tett közzé a kicsiről, és várhatóan nem is fog. Kata azóta nem is posztolt a közösségi oldalára, de a gyereknapon közzétett egy fotót, ugyanis a lányával részt vettek egy sportprogramon. A szülés óta először jelent meg Kata nyilvános eseményen, és nagyon jó formában van: egyáltalán nem látszik rajta, hogy nemrég életet adott egy gyermeknek.

Gábor Zsazsáról nevezte el a csivaváját egy gazdihttp://www.life.hu/sztarok/20190527-gabor-zsazsarol-nevezte-el-csivavajat-egy-gazdi.htmlCsivavát neveztek el Gábor Zsazsáról. TV + Sztárok--Meghan hercegnét már legjobb barátnője is meglátogathatta a napokbanhttp://www.life.hu/sztarok/20190527-meghan-hercegnet-mar-legjobb-baratnoje-is-meglatogathatta-a-napokban.htmlNemrégiben hozta világra első gyermekét Meghan hercegné. Már fogadták a királyi család tagjait, most pedig úgy tűnik, hogy a hercegné egyik legjobb barátnője is meglátogatta őket. TV + Sztárok--VV Fanni elrablója, B. László azért könyörgött, hogy engedjék hazahttp://www.life.hu/sztarok/20190527-vv-fanni-elrabloja-azert-konyorgott-hogy-engedjek-haza.htmlVV Fanni elrablójának, B. Lászlónak előzetes letartóztatását a bíróság két hónappal meghosszabbította. A férfi azért könyörgött, hogy engedjék haza. TV + Sztárok--Vajna Timi és Rebel Wilson nagy barátnők lettek - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190527-vajna-timi-es-rebel-wilson-nagy-baratnok-lettek.htmlVajna Timi egy igazi világsztárral kötött barátságot: nagyon jóban vannak. TV + SztárokOrigoElvesztette munkáját Klapka György fia, Dennishttp://www.life.hu/sztarok/20190527-elvesztette-munkajat-klapka-gyorgy-fia-dennis.htmlKlapka György fia, Dennis elárulta, hogy nehéz helyzetbe került, ugyanis még mindig nem kapta meg a teljes örökségét, és közben munkanélküli lett. TV + Sztárok--Király Viktor eljegyezte a barátnőjét, Virág Anitát: íme, a gyűrűhttp://www.life.hu/sztarok/20190527-kiraly-viktor-eljegyezte-baratnojet-virag-anitat-ime-a-gyuru.htmlKirály Viktor megkérte a barátnője, Anita kezét: íme, a gyűrű. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.