Megszületett Sarka Kata harmadik gyereke: anyák napján jelentette be

Sarka Kata szülés újszülött
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az év egyik legszebb napján, anyák napján jelentette be a hírt Sarka Kata: megszületett a harmadik gyereke is.

Ez a nap számomra már 10 éve az egyik legszebb nap az évben, amióta én is édesanya lehetek! Idén már 3 gyermekes anyukaként különlegesen szépen indult ez a vasárnapunk... – írta az Instagramra posztolt fotója mellé Sarka Kata, aki immáron három gyermek édesanyja.

Szívből gratulálunk a kisbabához! Jó egészséget és sok boldogságot az egész családnak!

A határtalan gyermeki szeretet sem véd meg attól, hogy rossz anya légyhttp://www.life.hu/csalad/20190501-a-hatartalan-gyermeki-szeretet-sem-ved-meg-attol-hogy-rossz-anya-legy.htmlMitől jó egy anya? Ha gyermekkorunkban elestünk, egyből szaladt, hogy egy gyógypuszival enyhítse a fájdalmunk? Netán reggelente picivel korábban kelt, hogy frissen készíthesse el az iskolai tízórainkat? Sosem volt fáradt délutánonként együtt tanulni velünk a minket hidegen hagyó verset? Nem. Egy anya nem ezektől válik „jóvá”. CsaládOrigoKatalin hercegné a negyedik baba érkezésére készülhttp://www.life.hu/csalad/20190504-katalin-hercegne-a-negyedik-baba-erkezesere-keszul.htmlAhogy Erzsébet királynő, Katalin is hamarosan négygyermekes anyává válhat – írja a Daily Mail. Család--Háromszoros apuka lett Kis Grófohttp://www.life.hu/csalad/20190503-haromszoros-apuka-lett-kis-grofo.htmlMegszületett Kis Grófo harmadik gyermeke. Család--A ballagási csokor árának egy részét idén fordítsd jótékony célokrahttp://www.life.hu/csalad/20190501-a-ballagasi-csokor-aranak-egy-reszet-forditsd-jotekony-celokra.htmlHamarosan diákok ezrei fognak elballagni szeretett iskoláikból, ami ballagási csokrok sok ezreit jelenti. Ám ezek a virágok pár nap alatt elhervadnak, vagyis az így elköltött súlyos összegek semmivé lesznek. Lenne azonban más lehetőség is ezeknek az elköltésére, mellyel nem csupán rászorulóknak segíthetünk, de a díszpapírba csomagolt kirakatértékek helyett még példát is mutathatunk. CsaládOrigoNyílt levél - "El akartam hagyni a gyerekemet"http://www.life.hu/csalad/20190429-olvasoi-level-anya-letemre-el-akartam-hagyni-a-gyerekemet.htmlAnyának lenni csodás áldás. Ugyanakkor nem szabad megfeledkezni arról, hogy a szülőséggel járó kötelességek olykor bizony inkább menekülésre késztetnének. CsaládOrigoSzögeczki Ági kisfia belépett a dackorszakba: szakértő tanácsára van szükségehttp://www.life.hu/csalad/20190430-szogeczki-agi-kisfia-belepett-a-dackorszakba-szakerto-tanacsara-van-szukseg.htmlSzögeczki Ági kisfia dackorszakba lépett: a celeb teljesen tanácstalan. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.