műtéti beavatkozás Molnár Anikó szilikonmell
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A közelmúltban feküdt ismét kés alá Molnár Anikó, aki hatalmas súlyfeleslegtől szabadult meg az elmúlt időszakban. Frissen szabott kebleit melltartóban mutatta meg követőinek.

Teljesen kivirult Molnár Anikó: lefogyott, a melleit is átszabatta, és olyan emberekkel töltheti az idejét, akiket nagyon szeret – tudtuk meg abból a posztból, amelyet az egykori realityceleb a Facebook-oldalán osztott meg, miközben frissen műtött melleit is megmutatta.

Hódi Pamela magát védte egy posztban és közben keményen beszólt exének, Berki Krisztiánnakhttp://www.life.hu/sztarok/20190619-hodi-pamela-magat-vedte-egy-posztban-es-kozben-kemenyen-beszolt-exenek-berki-krisztiannak.htmlTöbben nekimentek Hódi Pamelának, amiért kislánya évzárójának ideje alatt a barátaival nyaralt a horvát tengerparton. Természetesen a celebmami sem hagyta szó nélkül a vádakat, még exének, Berki Krisztiánnak is keményen beszólt. TV + SztárokOrigoCaramel felesége, Szilágyi Szilvi fürdőruhás fotót posztolthttp://www.life.hu/sztarok/20190618-caramel-felesege-szilagyi-szilvi-furdoruhas-fotot-posztolt.htmlCaramel felesége, Szilágyi Szilvi fürdőruhában mutatta meg magát. TV + Sztárok--Egy skót dal nagyon hasonlít a TNT toplistás slágerérehttp://www.life.hu/sztarok/20190618-egy-skot-dal-nagyon-hasonlit-a-tnt-toplistas-slagerere.htmlA TNT Nem jön álom a szememre című slágerére a megszólalásig hasonlít egy skót dal. Az együttes tagjai a stúdióban meséltek a felismerésről. TV + SztárokOrigoNős férfit csókolt meg a színpadon Lady Gagahttp://www.life.hu/sztarok/20190618-nos-ferfit-csokolt-meg-a-szinpadon-lady-gaga.htmlMég a rajongók szerint is átlépett egy határt Lady Gaga: egy nős férfit csókolt meg a színpadon. TV + Sztárok--Megszólalt Hosszú Katinka szerelmének édesapjahttp://www.life.hu/sztarok/20190618-megszolalt-hosszu-katinka-szerelmenek-edesapja.htmlA napokban derült ki, hogy Hosszú Katinka nem szingli többé, ismét rátalált a szerelem. Új párja Gelencsér Máté, Gelencsér András úszóedző fia. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoÚjra tud mosolyogni Vajna Tímea: egy közel barát elmondta, mi változotthttp://www.life.hu/sztarok/20190618-ujra-tud-mosolyogni-vajna-timea-egy-kozel-barat-elmondta-mi-valtozott.htmlVajna Timi újra sportol, visszatért az üzleti életbe és már nem visel mindig fekete ruhákat. Valami megváltozott, lassan átlendül a gyász legnehezebb időszakán. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.