Molnár Anikó zongoraórára jár: fotó

szelfi Molnár Anikó Zongoralecke
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Molnár Anikó nem csak külsejét változtatta meg fogyásával és mellműtétjével, hanem a tanulásra is rászánta magát.

Boldogabb már nem is lehetne Molnár Anikó, aki a napokban esett át egy újabb plasztikai beavatkozáson. Tetemes fogyása után a melleitt csináltatta meg. A most már elégedett celeb mégsem tétlenkedik. Új fába vágta a fejszéjét: zongoraleckéket vesz.

Új vállalásáról követőit is informálta egy zongorához simuló szelfivel.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Első zongoraórám után ❤

molnarsminktetovalas (@molnarsminktetovalas) által megosztott bejegyzés,

Molnár Anikó megszabadult asszonyos külsejétől: imádja új melleit

Molnár Anikó elárulta, szörnyen érezte magát újabb plasztikai műtéte előtt, mellei ugyanis nagyon megereszkedtek a hirtelen fogyásától.

Molnár Anikó imádja új melleit, végre megszabadult asszonyos külsejétőlhttp://www.life.hu/drlife/20190705-molnar-aniko-imadja-uj-melleit-vegre-megszabadult-asszonyos-kulsejetol.htmlMolnár Anikó elárulta, szörnyen érezte magát újabb plasztikai műtéte előtt, mellei ugyanis nagyon megereszkedtek a hirtelen fogyásától. Dr. Life--Kovács Kati a nagy hőségben is teniszezik: féltik az orvosokhttp://www.life.hu/drlife/20190705-kovacs-kati-a-nagy-hosegben-is-teniszezik-feltik-az-orvosok.htmlHa nem vigyáz jobban magára, akár szívinfarktust is kaphat a rekkenő hőségben teniszező Kovács Kati. Dr. Life--Eddig 52 milliót költött műtétekre a plasztikcica, Kristen Sniderhttp://www.life.hu/drlife/20190705-eddig-52-milliot-koltott-mutetekre-a-plasztikcica-kristen-snider.htmlElégedett a megjelenésével Kristen Snider, de ez 52 millió forintnak megfelelő fontjába került. Dr. LifeOrigoSzandi egy lovasbaleset következtében három napig kómában feküdthttp://www.life.hu/drlife/20190704-szandi-egy-lovas-baleset-kovetkezteben-harom-napig-komaban-fekudt.htmlEgy mélyinterjúban árulta el Szandi, hogy 17 évesen három napig kómában volt. Dr. LifeKomolyan megsérült Gelencsér Timi – fotóhttp://www.life.hu/drlife/20190704-komolyan-megserult-gelencser-timi.htmlAz Exatlon Hungary egykori versenyzője, Gelencsér Timi csúnyán megsérült. Dr. LifeOrigoAz orvosok sem tudják, mi baja lehet annak a nőnek, aki elvesztette az összes körméthttp://www.life.hu/drlife/20190702-az-orvosok-sem-tudjak-mi-baja-lehet-annak-a-nonek-aki-elvesztette-osszes-kormet.htmlAz orvosok sem tudják arra a kérdésre a választ, miért is veszíti el körmeit az 54 esztendős brit nő, Andrea Calland. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.