Tolvai Reni gyűlöli a részeg embereket

koncert részeg Tolvai Reni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tolvai Reni az Instagram-oldalán akadt ki, amiért a részeg emberek tiszteletlenek a koncertjein. 

Tolvai Reni megosztotta a rajongóival, mi bosszantja fel nagyon. Az énekesnő koncertjén tiszteletlenül viselkednek az alkoholos befolyásoltság alatt álló emberek, ezt pedig nagyon nehezen viseli. "Utálom a részeg embereket, undorodom és megvetem mindegyik embert, aki tiszteletlen a koncertjeimen az alkohol hatásai miatt. Nem, nincs testőröm, nem vagyok világsztár, hogy legyen, de attól még az emberek undorítóak" – írta Reni.

Tolvai Reni gyűlöli a részeg embereket Forrás: Instagram/Tolvai Reni
Mustáros kenyéren és vízen élt Kamarás Ivánhttp://www.life.hu/sztarok/20190714-mustaros-kenyeren-es-vizen-elt-kamaras-ivan-szinesz.htmlKamarás Iván sokáig úgy érezte, hogy az evés felesleges időtöltés. Gyerekként nem élvezte sem az ízeket, sem az ételek színkavalkádját. Bár mára ez megváltozott, a fia részben örökölte a korábbi, evéshez való viszonyát. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoGeszler Dorottya: "Azt hitték, hogy csak egy üresfejű cicababa vagyok"http://www.life.hu/sztarok/20190714-geszler-dorottya-azt-hittek-hogy-csak-egy-uresfeju-cicababa-vagyok.htmlRohan az idő, szinte hihetetlen, hogy 30 éve ismerte meg az ország Geszler Dorottyát. Az akkor 19 éves lány a szépségversenyen mindenkit elbűvölt. Dorottya úgy érzi, visszatekintve – bár nem az ő fejére került a korona – nagyon sokat profitált a versenyből. TV + Sztárok--Kirabolták Sihell Ferry mulatóssztár házáthttp://www.life.hu/sztarok/20190714-kiraboltak-sihell-ferry-mulatossztar-hazat-ejszaka.htmlÉjszaka rabolták ki a mulatóssztárt. Amíg Sihell Ferry és felesége aludtak, betörők osontak be a lakásukba. A tolvajok hangszereket és laptopot vittek el. TV + SztárokOrigoMeghalt Emily Hartridge YouTube-sztár: autóbalesetet szenvedetthttp://www.life.hu/sztarok/20190714-meghalt-emily-hartridge-youtubesztar.htmlSzomorú hírt tettek közzé Emily Hartridge Instagram-oldalán: az influencer és személyi edző autóbalesetet szenvedett, és meghalt. TV + SztárokOrigoDiana személyzeti vezetője szerint Meghan Markle viselkedése nem méltó a királyi családhozhttp://www.life.hu/sztarok/20190713-diana-szemelyzeti-vezetoje-szerint-meghan-markle-viselkedese-nem-melto-a-kiralyi-csaladhoz.htmlPatrick Jephson, Diana hercegnő egykori személyzeti vezetője szerint Meghan Markle viselkedése katasztrofális, és ezt a britek már nem sokáig fogják eltűrni. TV + Sztárok--Fiatal kollégáját tanította drogozni Szabó Győzőhttp://www.life.hu/sztarok/20190713-fiatal-kollegajat-tanitotta-drogozni-szabo-gyozo.htmlForog a Toxikoma, a Szabó Győző drogos múltjából készülő film. A színész konzultánsként vesz részt a munkálatokban. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.