Majka adásban sértegette Tillát, de ezúttal talán túllőtt a célon

Forrás: TV2 -
sértés Tilla Majka Bezár a bazár (vetélkedő)
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majka ezúttal talán túllőtt a célon: poénkodásával megsérthette Tillát. 

Majka a Bezár a bazár! című vetélkedőben kezdte viccesen sértegetni Tillát, de könnyen lehet, hogy ezúttal kicsit túllőtt a célon. A rapper megkérte a játékosokat, válasszanak közte és Tilla között, eközben hangzottak el a kritikák.

Majka adásban sértegette Tillát Forrás: TV2

„Máté, arra szeretnélek megkérni, hogy a számodra sokkal szimpatikusabb embert válaszd ki, és maradj itt vele kvízezni, Gábor, te pedig a nem szimpatikus, az antipatikus, a senkiházi, a porba való, a rosszképű, a rőzsehajú, a madárfészekfejű, a kamufrancia..." – kezdte Majka Tilla sértegetését, de befejezni nem tudta, ugyanis a műsorvezető is beleszólt. „Ezt túltoltad" – mondta Tilla.

Gáspár Evelin még a buli előtt detoxikáló infúziót kapotthttp://www.life.hu/sztarok/20190725-gaspar-evelin-meg-a-buli-elott-detoxikalo-infuziot-kapott.htmlMeghökkentő dolgot osztott meg közösségi oldalán Gáspár Evelin. Győzike lánya megmutatta követőinek, hogy detoxikáló infúziót kapott. De nem egy görbe este után, hanem még előtte. TV + SztárokOrigoChanning Tatum zaklatója távoltartási végzést kapotthttp://www.life.hu/sztarok/20190725-channing-tatum-zaklatoja-tavoltartasi-vegzest-kapott.htmlTíz napon át lakott illegálisan Channing Tatum házában egyik rajongója, amíg a színész nem volt otthon. A nő most távoltartási végzést kapott. TV + Sztárok--Hosszú Katinka nem találta a szavakat Milák Kristóf úszása utánhttp://www.life.hu/sztarok/20190725-hosszu-katinka-nem-talalta-a-szavakat-milak-kristof-uszasa-utan.htmlPihenten, frissen versenyez Hosszú Katinka a kvangdzsui úszó-világbajnokságon, Milák Kristóf szerdai világcsúcsa pedig még inkább motiválja a folytatásra.TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoVajna Timiért aggódnak a barátaihttp://www.life.hu/sztarok/20190725-vajna-timiert-aggodnak-a-baratai.htmlVajna Timinek egyedül kell megküzdenie a gyásszal és a támadásokkal – nagyon aggódnak érte a barátai. TV + SztárokOrigoÉdesapja születésnapján házasodott meg Robin Williams fia, Codyhttp://www.life.hu/sztarok/20190724-edesapja-szuletesnapjan-hazasodott-meg-robin-williams-fia-cody.htmlRobin Williams fia, Cody édesapja születésnapján házasodott meg. TV + Sztárok--Elhunyt Rutger Hauer színészhttp://www.life.hu/sztarok/20190724-elhunyt-rutger-hauer-szinesz.html75 éves korában elhunyt Rutger Hauer. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.