Pécsi Ildikó albérlőket költöztetne a házába, ahol most unokája lakik

Forrás: TV2 -
ház kilakoltatás unoka Pécsi Ildikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pécsi Ildikó már nagyon szeretné, ha unokája elhagyná a budai ingatlanját, azt ugyanis egy bérlő vagy akár a fia is igénybe vehetné az új családjával.

Továbbra sincs béke Pécsi Ildikó és unokája között. Mint ismeretes, Csabika az után költözött vissza a nagyanyja budai házába, hogy kilakoltatták onnan. Ezután birtokvédelmi kérvényt nyújtott be, ám ezt elutasította a bíróság. A művésznő, akinek már kulcsa sincs a lakáshoz, most újabb ötlettel állt elő, hogyan is tehetné ki a házból a fiút.

Nem tudom, hogy Csabi ott lakik-e, vagy sem, azt akarom, legyen vége ennek az egésznek! Ha végre visszakapjuk a lakást, kiadjuk bérlőknek, akik boldogan élhetnek ott. (...) Lehet, hogy idővel eladjuk a házat, de arra is gondoltunk, a pici unokánknak jó lenne, hogy ott kezdje el a felnőttéletét" – mondta el a Blikknek Pécsi Ildikó, ezzel utalva arra, hogy az ingatlanba akár a fia is beköltözetne az új családjával.

Pécsi Ildikó szeretné kiadni a házát Forrás: TV2
Két év után először lépett a nyilvánosság elé Kevin Spaceyhttp://www.life.hu/sztarok/20190805-ket-ev-utan-eloszor-lepett-a-nyilvanossag-ele-kevin-spacey-szinesz.htmlEgy kihasznált, majd cserbenhagyott bokszolóról szóló verset szavalt el egy antik görög szobor mellett a Római Nemzeti Múzeumban a férfiak szexuális zaklatásával vádolt, kétszeres Oscar-díjas amerikai filmszínész, Kevin Spacey, aki két év után először lépett a nyilvánosság elé. TV + Sztárok--Szakított VV Vivien és Csokihttp://www.life.hu/sztarok/20190805-szakitott-vv-vivien-es-csoki-valovilag.htmlNemcsak Krisztiánnal, Csokival sem jött be az élet VV Viviennek. TV + SztárokOrigoBódi Margó a hálószobatitkaikról mesélthttp://www.life.hu/sztarok/20190805-bodi-margo-a-haloszobatitkaikrol-meselt-bodi-gusztival.html44 éve házas Bódi Margó és Bódi Guszti. A pár lovári roma hagyományok szerint él, ám az asszony most elmondta: boldogságuk egyik alapja a jó szex, a másik a jó étel. TV + Sztárok--Oszvald Marika visszatért a színpadra balesete után http://www.life.hu/sztarok/20190804-oszvald-marika-visszatert-a-szinpadra-balesete-utan.htmlOszvald Marika autóbalesetet szenvedett, ami miatt pihenőre kényszerült, de végre visszatért. TV + SztárokOrigoJennifer Lopez pulcsiban napozik – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190804-jennifer-lopez-pulcsiban-napozik-igy-is-jol-nezett-ki-foto.htmlJennifer Lopez érdekes szerelésben napozott, de így is jól nézett ki. TV + SztárokOrigoGyönyörű modellként pózolt a Balaton partján Caramel felesége, Szilágyi Szilvihttp://www.life.hu/sztarok/20190804-gyonyoru-modellkent-pozolt-a-balaton-partjan-caramel-felesegeszilagyi-szilvi.htmlElképesztő formában van Caramel felesége, Szilágyi Szilvi, aki úgy pózol legutóbbi fotóján, akár egy vérbeli modell. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.