Ilyen hajszíne van Harry herceg és Meghan Markle kisfiának, Archie-nak

Forrás: MTI/EPA/PA/Domic Lipinski -
baba Meghan Markle hajszín Archie Harrison Mountbatten-Windsor Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy bennfentes elárulta, milyen hajszíne van Harry herceg és Meghan Markle kisfiának.

Bár már láthattunk néhány fotót Harry herceg és Meghan Markle kisfiáról, azt egyelőre nem lehetett biztosan tudni, milyen is lesz a gyermek hajszíne. Most viszont egy bennfentes elárulta.

Igazán boldog kisbaba. Kis duci lábai vannak, a haja pedig vörös, akár az apjáé. Nagyon cuki" – árulta el az illető a Daily Starnak.

Hogy vonásaiban kire hasonlít a kis Archie, azt még nem lehet tudni. Legutóbb a hercegné is azt nyilatkozta, hogy egyelőre ők is csak találgatják.

A kis Archie vörös hajú lesz, akár az apja Forrás: MTI/EPA/PA/Domic Lipinski
Ez a dal volt Szűcs Judith és Delhusa Gjon szerelmének gyümölcsehttp://www.life.hu/sztarok/20190816-szucs-judith-es-delhusa-gjon-szerelmenek-gyumolcse-egy-dal-volt.htmlHihetetlen, de Szűcs Judith már 47 éve van a pályán. 1972-ben a Ki mit tud?-on tűnt fel és azóta rengeteg slágert énekelt már el, például az egyik leghíresebbet a Táncolj még! című dalt, amit egykori szerelme, Delhusa Gjon írt neki. TV + SztárokOrigoMelltartó nélkül fotózták Dallos Bogithttp://www.life.hu/sztarok/20190816-melltarto-nelkul-fotoztak-dallos-bogit.htmlMelltartó nélkül pózolt a kamerának az X-Faktor új női mentora, Dallos Bogi. TV + SztárokOrigoShane Tusup a 15 éves úszótehetség, Bujdosó Zsombor edzője leszhttp://www.life.hu/sztarok/20190816-shane-tusup-a-15-eves-uszotehetseg-bujdoso-zsombor-edzoje-lesz.htmlA Blikk úgy tudja, hogy Shane Tusup Hosszú Katinka olasz ellenfelének edzője lesz, de a magyar úszótehetség, a 15 éves Bujdosó Zsombor felkészülésének irányítását is átveszi. TV + Sztárok--Demcsákéknak ismerniük kellett azt, aki elvitte az ékszerekethttp://www.life.hu/sztarok/20190816-demcsakeknak-ismerniuk-kellett-azt-aki-elvitte-az-ekszereket.htmlEgy nagyon drága óra és egy gyűrű tűnt el Demcsák Zsuzsa otthonából. A rendőrség is kiszállt, órákon át voltak a műsorvezető lakásában. TV + SztárokOrigoIgazi bomba nő lett Sylvester Stallone lánya: tündökölt első filmjének premierjénhttp://www.life.hu/sztarok/20190815-igazi-bombano-lett-sylvester-stallone-lanya-tundokolt-elso-filmjenek-premierjen.htmlSistine 21 éves, és édesapja nyomdokaiba lépett. TV + SztárokOrigoBalhé a Sztárban sztár leszek! forgatásán: összeveszett Tóth Gabi és Horváth Tomihttp://www.life.hu/sztarok/20190815-balhe-a-forgatason-osszeveszett-toth-gabi-es-horvath-tomi.htmlSzeptember elsején indul a TV2 Sztárban szár leszek! című szuperprodukciója. A forgatás már az elején vitába torkollot, Tóth gabi és Horvát Tomi alaposan összekülönböztek. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.