Bódi Sylvi meztelen alvás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bódi Sylvi a közösségi oldalán 10 dolgot mesélt el magáról, amit csak kevesen tudhatnak róla. Így számolt be a hálószobatitkairól is.

A férfiak nagy örömére megosztotta követőivel Bódi Sylvi, hogy ő bizony ruha nélkül alszik, mert nem bírja elviselni magán a ruha érintését éjszaka. Télen, ha fázik, csupán egy zoknit húz a lábára.

Bódi Sylvi Forrás: Instagram

"Szeretek meztelenül aludni, de télen, amikor hideg van, akkor zokni tuti van a lábamon"

- mesélte Sylvi, aki a többi között azt is elárulta, hogy minden este lefekvés előtt egy különleges légzéstechnikával altatja el magát.

Iskolás lett Bódi Sylvi

Bódi Sylvi úgy érzi, hogy a szörfözés mellett az elméjét is fejlesztenie kell, így beült a virtuális iskolapadba.
Curtis bulijára csak kevesen voltak kíváncsiakhttp://www.life.hu/sztarok/20190819-curtis-bulijara-csak-kevesen-voltak-kivancsiak.htmlCurtis kisfia születése óta először vállalt fellépést, ám nem sokan voltak kíváncsiak rá.TV + SztárokOrigoByeAlex rosszul lett: le kellett mondania a koncertjéthttp://www.life.hu/sztarok/20190819-byealex-rosszul-lett-le-kellett-mondania-a-koncertjet.htmlByeAlex rosszul lett, így le kellett mondania a koncertjét.TV + SztárokOrigoJanicsák Veca megmutatta ritkán látott férjéthttp://www.life.hu/sztarok/20190819-janicsak-veca-megmutatta-ritkan-latott-ferjet.htmlJanicsák Veca 7 éve alkot egy párt férjével, közös fotókon azonban ritkán látni őket. Egészen idáig, ugyanis jövő héttől minden nap találkozhatunk velük.TV + Sztárok--Judy 24 évvel ezelőtti fotót posztolthttp://www.life.hu/sztarok/20190818-judy-24-evvel-ezelotti-fotot-posztolt.htmlJudy nagyon ritkán látott képet mutatott magáról: így nézett ki 24 évvel ezelőtt. TV + SztárokOrigoFotóval emlékszik meg Paul Walkerről a lánya, Meadowhttp://www.life.hu/sztarok/20190818-fotoval-emlekszik-paul-walkerre-a-lanya-meadow.htmlPaul Walker lánya soha nem látott fotóval emlékezik meg az édesapjáról. TV + SztárokOrigoDebreczeni Zita átlátszó felsőben mutatta meg még mindig tökéletes alakjáthttp://www.life.hu/sztarok/20190818-debreczeni-zita-atlatszo-felsoben-mutatta-meg-meg-mindig-tokeletes-alakjat.htmlA napokban írtunk róla, hogy imád férfiruhába bújni Debreczeni Zita, aki ezúttal azonban szexire vette a figurát. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.