Bereczki Zoltánnak nehézséget okozott a Sztárban sztár leszek! versenyzőinek kiválasztása

Forrás: Instagram/Bereczki Zoltán -
Bereczki Zoltán versenyzők Sztárban sztár leszek!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Izgalmas válogatással telt Bereczki Zoltán nyarának egy része, hisze a Sztárban sztár leszek! című műsor válogatója zajlott. Elárulta, okozott számára nehézséget a casting. 

Bereczki Zoltán nyarának egy részét azzal töltötte, hogy kiválogatta csapatának tagjait a Sztárban sztár leszek! című műsorhoz. Nem volt azonban egyszerű az emberek szelektálása, erről vallott a színész.

És nyilván a magamé is sokkal jobban megviselt, mint ahogy én gondoltam.

Kovács Patrícia is figyelmeztet: mindenki fokozottan figyeljen a kutyákrahttp://www.life.hu/sztarok/20190820-kovacs-patricia-is-figyelmeztet-mindenki-fokozottan-figyeljen-a-kutyakra.htmlKovács Patrícia is felhívta mindenki figyelmét, hogy a tűzijátékok miatt fokozottan figyeljenek a kutyákra. TV + SztárokOrigoDér Heni megmutatta, hogyan nézne ki színes hajjal – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190820-der-heni-megmutatta-hogyan-nezne-ki-szines-hajjal.htmlDér Heni eljátszott a színes haj gondolatával. A rajongóknak tetszene így is a megjelenése. TV + SztárokOrigoKulcsár Edina megmutatta visszeres lábait – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190820-kulcsar-edina-megmutatta-visszeres-labait.htmlKulcsár Edina megmutatta, hogy ő sem tökéletes: egyelőre nincs ideje a visszerekkel foglalkozni. TV + SztárokOrigoShane Tusup elkezdte Hosszú Katinka ellenfelének, Ilaria Cusinatónak az edzéséthttp://www.life.hu/sztarok/20190820-shane-tusup-elkezdte-hosszu-katinka-ellenfelenek-ilaria-cusinatonak-az-edzeset.html Shane Tusup megkezdte Hosszú Katinka riválisának edzését. TV + Sztárok--MC Hawer szakított szerelmével, Fannival: mégis sok a korkülönbséghttp://www.life.hu/sztarok/20190820-mc-hawer-szakitott-szerelmevel-fannival-megis-sok-a-korkulonbseg.htmlMC Hawer szomorúan jelentette be közösségi oldalán, hogy szakítottak 33 évvel fiatalabb kedvesével. TV + SztárokOrigoSzabó Ádám így üzent az Instagramon Tóth Andinak – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190820-szabo-adam-igy-uzent-az-instagramon-toth-andinak-foto.htmlMásfél éve alkot egy párt Tóth Andi és Szabó Ádám. Az énekes-harmonikás így köszöntötte szerelmét a neves napon. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.