Király Viktor és párja, Anita kétéves évfordulójukat ünneplik – Fotó

fotó Virág Anita évforduló Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Király Viktor és kedvese, Virág Anita közösségi oldalán tudatták: szerelmük már két éve tart.

Le sem tagadhatná Király Viktor és menyasszonya, hogy mennyire boldogok. A közelmúltban kérte meg az énekes szerelme kezét. Helyszínnek pedig a romantika egyik fővárosát, Rómát választotta.

A lánykérés után most itt az újabb örömhír: Viktor közösségi oldalán tudatta követőivel, hogy évfordulót ünnepelnek. Két éve szeretett bele kedvesébe, a nagy napot pedig egy cuki fotóval ünnepelték.

„Ma 2 éve hogy szeretlek! Köszönöm hogy vagy nekem”

– írta fotója mellé Viktor.

A tervezettnél hamarabb jöhet a baba Király Viktoréknál

Király Viktor és menyasszonya, Anita mesélt arról, hogyan is képzelik a jövőjüket. Elárulták, a házasságkötés után egyből jöhet a baba, de azt sem bánják, ha a gólya esetleg hamarabb érkezik.

Iszak Eszti szivárvány színűre festette szőke hajfürtjeit: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190823-iszak-eszti-szivarvany-szinure-festette-szoke-hajfurtjeit-foto.htmlIszak Eszti befestette legendás hajkoronáját. TV + SztárokMedveczky Ilona névnapján barátait látta vendégül: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190823-medveczky-ilona-nevnapjan-baratait-latta-vendegulvideo.htmlMedveczky Ilona barátaival együtt ünnepelte névnapját, augusztus 20-án.TV + Sztárok--Váratlan fordulat: kibékült Jolly és Suzyhttp://www.life.hu/sztarok/20190823-varatlan-fordulat-kibekult-jolly-es-suzy.htmlA rajongók nagy bánatára néhány hónappal ezelőtt robbant a hír: Jolly és Suzy 13 év után külön folytatják. Úgy néz ki, a szerelem mégis újra lángra lobbant.TV + SztárokOrigoLiptai Claudia elárulta, az erős férfiakat szeretihttp://www.life.hu/sztarok/20190823-liptai-claudia-elarulta-az-eros-ferfiakat-szereti.htmlLiptai Claudia hamarosan új műsorral rukkol elő, amiben 6 férfi mellett kell majd érvényesülnie.TV + SztárokOrigoA Bezár a bazár! forgatásán támadta meg Majka Tilláthttp://www.life.hu/sztarok/20190822-a-bezar-a-bazar-forgatasan-tamadta-meg-majka-tillat.htmlA Bezár a bazár! című műsorban Majka és Tilla nem veszik magukat túl komolyan, és szeretik egymást megviccelni, talán épp ezért is alkotnak remek párost. Az egyik adás felvételekor azonban Majka rátámadt kollegájára, de a kamera tovább forgott. TV + SztárokOrigoA várandós Tóth Gabi torka szakadtából sír, remeg és pánikrohamot kap – Ez az oka!http://www.life.hu/sztarok/20190822-a-varandos-toth-gabi-torka-szakadtabol-sir-remeg-es-panikrohamot-kap-ez-az-oka.htmlAz énekesnő igazi áldásként tekint a várandósságára, és ennek megfelelően nagyon vigyáz magára. Van azonban valami, ami hihetetlenül szélsőséges reakciót vált ki belőle, remegni kezd, és sírógörcsöt kap. TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.