Nem először történt tragédia a zuglói zebránál, ahol elgázolták L. L. Junior kisfiát

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
gázolás halál L. L. Junior baleset tragédia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két hete pontosan ugyanazon a zebrán gázoltak halálra egy idős nőt Zuglóban, ahol pár napja L.L. Junior kisfiát is.

Nem először történt tragédia a zuglói zebránál: két hete egy idős nőt gázoltak halálra pontosan ugyanott, ahol L. L. Junior hároméves kisfiát is. A helyiek elmondása szerint bármikkor könnyen megtörténhet a baleset.

Itt elég sokszor szokott baleset lenni, mert ezek a lámpák elég furán vannak beállítva. Már máskor is ütöttek itt el embereket" – idézi az RTL Klub Fókusz című műsorából aBors azt a férfit, aki a saját szemével nézte végig az énekes kisfiának tragédiáját.

Virágok és mécsesek Zuglóban, ahol L.L. Junior fiát halálos baleset érte Fotó: Szabó Gábor - Origo
Csonka András gyerekkori fotót posztolt: így nézett ki iskoláskénthttp://www.life.hu/sztarok/20190903-csonka-andras-gyerekkori-fotot-posztolt-igy-nezett-ki-iskolaskent.htmlCsonka András soha nem látott fotót posztolt magáról: így nézett ki, amikor kezdődött a tanév. TV + Sztárok--El kellett napolni Bács Ferenc hagyatéki tárgyalásáthttp://www.life.hu/sztarok/20190903-el-kellett-napolni-bacs-ferenc-hagyateki-targyalasat-az-ozvegy-nem-jelent-meg.htmlElnapolták Bács Ferenc hagyatéki tárgyalását. Az özvegy nem jelent meg a találkozón. TV + Sztárok--Megszenvedtek az Ázsia Expressz játékosai a helyi fűszeres ételekkel: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190903-megszenvedtek-az-azsia-expressz-jatekosai-a-helyi-fuszeres-etelekkel.htmlA legcsípősebb helyi ételeket kellett végigkóstolniuk az Ázsia Expressz játékosainak. TV + SztárokOrigoVége az első őszi tárgyalási napnak: zaklatottan távozott a bíróságról Lagzi Lajcsihttp://www.life.hu/sztarok/20190903-vege-az-elso-targyalasi-napnak-zaklatottan-tavozott-a-birosagrol-lagzi-lajcsi.htmlLagzi Lajcsi zaklatottan távozott a bíróságról a tegnapi tárgyalási nap után. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoMinimum negyven szemtanúja volt L. L. Junior kisfia baleseténekhttp://www.life.hu/sztarok/20190903-minimum-negyven-szemtanuja-volt-l-l-junior-kisfia-balesetenek-szombaton.htmlEgy közeli rendezvény miatt a rendőrségi adatok szerint legalább 40 szemtanúja volt L. L. Junior kisfia balesetének. Mint a Bors megtudta, a közelben bóklászó szemtanúk közül egyetlen sem hívott mentőt. TV + Sztárok--Ciprusi apartmanokba szeretne befektetni Berki Krisztiánhttp://www.life.hu/sztarok/20190902-ciprusi-apartmanokba-szeretne-befektetni-berki-krisztian.htmlNyaralásnak indult, ám szülinapi ünneplés és befektetői találkozó is színesítette Berki Krisztián és felesége, Mazsi ciprusi kiruccanását. Persze pihenésben és luxusban sem volt hiány. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.