Lebetegedett Kállay-Saunders András

Forrás: AFP/Jonathan Nackstrand -
elmarad betegség koncert Kállay-Saunders András
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kállay-Saunders András lebetegedett, emiatt egy koncertjét is lemondta.

Rossz hírt közölt a közösségi oldalán a rajongókkal Kállay-Saunders András. Mint írja, nagyon ritkán fordul elő olyan, hogy a betegség ledönti a lábáról, most azonban mégis ez történt és betegsége miatt le kell mondania egy koncertjét.

Sajnos lebetegedtem. Aki ismer, tudja, hogy egy kezemen meg tudom számolni, hányszor kellett lemondanom koncertet a nyolc év alatt. Nagyon sajnálom, hogy nem lehetek ott ma" – írta Insta-storyban.

Kállay-Saunders András lebetegedett Forrás: AFP/Jonathan Nackstrand
Damu Roland társkeresőn próbál párt találnihttp://www.life.hu/sztarok/20190910-damu-roland-tarskereson-probal-part-talalni.htmlDamu Roland keresi a társát: egy népszerű applikáción próbál szerelmet találni. TV + Sztárok--Hajdú Péter képeivel megint visszaélnekhttp://www.life.hu/sztarok/20190909-hajdu-peter-kepeivel-megint-visszaelnek.htmlHajdú Péterrel nem először fordul elő, hogy valaki felhasználja a fotóit, most ismét egy ilyen profilra bukkant. TV + SztárokOrigoÁtlátszó ruhában vonult a divathéten a rapper, Saweetie (18+)http://www.life.hu/sztarok/20190909-atlaltszo-ruhaban-vonult-a-divatheten-a-rapper-saweetie.htmlSzinte semmi nem takarta a rapper idomait a divathéten: melltartót sem viselt az átlátszó ruhája alatt. TV + SztárokOrigoKökény Attila nyilatkozott L.L. Junior kisfiának halálárólhttp://www.life.hu/sztarok/20190909-kokeny-attila-nyilatkozott-ll-junior-kisfianak-halalarol.htmlL.L. Junior barátja, Kökény Attila nyilatkozott a zenész kisfiának haláláról. TV + Sztárok--Szilágyi Liliána bikiniben mutatta meg csodás alakját - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190909-szilagyi-liliana-bikiniben-mutatta-meg-csodas-alakjat.htmlSzilágyi Liliána egy bikinis fotóval búcsúztatta a nyarat.TV + Sztárok--Eljegyezte szerelmét Veréb Tamáshttp://www.life.hu/sztarok/20190909-eljegyezte-szerelmet-vereb-tamas.htmlVeréb Tamás eljegyezte barátnőjét. A lánykérés pillanatiról fotókat is mutatott. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.