Berki Krisztiánék családalapítási szándékaik miatt költöztek nagyobb lakásba

családalapítás Berki Natasa Zselyke Berki Mazsi költözés lakás gyerek Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan családot alapíthat Berki Krisztián és felesége, Mazsi. A pár ezért költözött nemrég egy nagyobb ingatlanba.

Mint arról már beszámoltunk, kertvárosi álomotthonba költözött Berki Krisztián és Mazsi. A pár nem véletlenül döntött most a költözés mellett, egyértelműek a szándékaik: hamarosan családot szeretnének alapítani, ezért mindenképp szükségük volt egy nagyobb ingatlanra.

A jelenlegi lakásunkban Natinak nincs rendes gyerekszobája. Mivel iskolába készül, mindenképp szeretnék neki egy saját kuckót, ez ebben a házban már adott lesz. Tervezzük Krisztiánnal a családalapítást: először szeretnénk egy közös gyereket, aztán majd meglátjuk. Egyelőre el fogunk itt férni, de ha még tovább bővülne a család, akkor váltunk majd egy nagyobb házra" – idézi Mazsi szavait aBlikk.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Fészek nézőbe ❤️

Berki Renáta (@berkimazsi) által megosztott bejegyzés,

Válaszolt a TV2 Szecsődi Kari kiborulásárahttp://www.life.hu/sztarok/20190918-valaszolt-a-tv2-szecsodi-kari-kiborulasara.htmlA TV2 közleményben reagált Szecsődi Kari korábbi kiborulására. TV + Sztárok--Elképesztően cuki volt Lőrincz Tamás kislánya: így reagált apukája győzelmérehttp://www.life.hu/sztarok/20190918-elkepesztoen-cuki-volt-lorincz-tamas-kislanya-igy-reagalt-apukaja-gyozelmere.htmlLőrincz Tamás aranyérmet szerzett a bírkózó-világbajnokságon, kislánya itthonról szurkolt a sportolónak: így reagált apukája győzelmére. TV + Sztárok--Michael Schumacher elhagyhatta a párizsi kórházathttp://www.life.hu/sztarok/20190918-michael-schumacher-elhagyhatta-a-parizsi-korhazat.htmlMichael Schumacher a legnagyobb titkokban elhagyta a párizsi kórházat, ahova múlt hét elején vitték be. TV + Sztárok--Soha nem hallott Zámbó Jimmy dalokat mutat be a családhttp://www.life.hu/sztarok/20190918-soha-nem-hallott-zambo-jimmy-dalokat-mutat-be-a-csalad.htmlZámbó Jimmy soha nem hallott dalait mutatja be a család hamarosan. TV + SztárokOrigoÁzsia Expressz 2: Hódi Pamela sírva fakadt szállásuk láttán - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190918-azsia-expressz-2-hodi-pamela-sirva-fakadt-szallasuk-lattan-video.htmlHódi Pamela kiborult, és nem ok nélkül. Sírva fakadt, amikor meglátta, hol fogják este álomra hajtani a fejüket. TV + SztárokOrigoVámos Erikát tinédzserként megerőszakoltákhttp://www.life.hu/sztarok/20190918-vamos-erikat-tinedzserkent-megeroszakoltak.htmlÉlete legszörnyűbb pillanatairól vallott őszintén Vámos Erika, ugyanis szeretne másokon segíteni: elárulta, hogy tinédzserként megerőszakolták. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.