Berki Krisztián megmutatta elképesztő álomotthonát: fotó

Forrás: instagram.com/berkikrisztian/ -
álomotthon Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztián és Mazsi a közelmúltban költöztek új otthonba, amiben azonban nem tartózkodnak sokáig, ugyanis hamarosan elkészül a luxusházuk.

Egyelőre még csak apró részleteket láthattunk Berki Krisztián és Mazsi újonnan épülő álomotthonából, azt azért látjuk, hogy elképesztő luxusházba költöznek hamarosan.

Mazsi a konyháját mutatta meg Instastoryban, Berki pedig a ház külsejéről posztolt.

Berki Mazsi fotója gyanús lett a követőknek: „Babát vársz?”


Azt gyanítják a követők, hogy Berki Mazsi babát vár.

Paul McCartney mesekönyvet írt http://www.life.hu/sztarok/20190911-paul-mccartney-mesekonyvet-irt.htmlMegjelent Paul McCartney első képes mesekönyve, melyet a zenész unokái ihlettek.TV + Sztárok--Gáspár Evelin elárulta, mit jelent az a kifejezés, amit Gáspár Zsolti gyakran használhttp://www.life.hu/sztarok/20190911-gaspar-evelin-elarulta-mit-jelent-az-a-kifejezes-amit-gaspar-zsolti-gyakran-hasznal.htmlGáspár Evelin elárulta, mit jelent az Ázsia Expresszben oly gyakran használt „szoszi mo" kifejezés. TV + SztárokOrigoVastag Csaba nagyon kigyúrta magát: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190911-vastag-csaba-nagyon-kigyurta-magat-foto.htmlVastag Csaba elképesztően izmos. Nagyon kigyúrta magát.TV + SztárokOrigoVasvári Vivien nyilatkozott a válásról: nem lesz béküléshttp://www.life.hu/sztarok/20190911-vasvari-vivien-nyilatkozott-a-valasrol-nem-lesz-bekules.htmlVasvári Vivien először nyilatkozott a válásáról. Elmondta, lát-e esélyt a békülésre, és a családbővítési terveiről is beszélt. TV + SztárokOrigoEgy éves lett Kulcsár Edina kisfia:a büszke anyuka a szülés élményéről mesélt - fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190911-egy-eves-lett-kulcsar-edina-kisfiaa-buszke-anyuka-a-szules-elmenyerol-meselt-foto.htmlEgy évvel ezelőtt hozta világra kisfiát Kulcsár Edina. A büszke édesanya a szülés élményeit elevenítette fel egy édes pocakos fotóval.TV + SztárokOrigoCicával bővült Sárközi Ákos családjahttp://www.life.hu/sztarok/20190910-cicaval-bovult-sarkozi-akos-csaladja.htmlSárközi Ákos és felesége megmutatta a család új tagját, egy gyönyörű hamuszürke cicát. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.