Demcsák Zsuzsa Kandász Andrea Ázsia Expressz 2. beszólás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kandász Andi és Demcsák Zsuzsa kapcsolata igen viharos az Ázsia Expresszben. A két nő folyamatosan csatározik egymással. Zsuzsa stílusa valamint Andi személyisége nehezen passzolnak a feladatokat végrehajtása alatt.

Demcsák Zsuzsa bármit bevet, ha a győzelem a tét. Többször láthattuk már a műsor folyamán, hogy hazugságokkal vette rá az ázsiai embereket arra, hogy segítsenek nekik eljutni az előírt helyekre. Bár Kandász Andit szemmel láthatóan nem zavarta társa módszere, a legutóbbi adásban mégis ezzel kapcsolatosan egy jó nagyot odaszúrt neki. Szintén hazudtak, hogy felvegye őket egy stoppos. Andi elárulta, hogy neki nehéz ilyen módszerekhez folyamodni, Demcsáknak viszont nem okoz gondot egy kis hazugság. Bár az egykori műsorvezető nem reagálta le szavakkal a beszólást, az arcán látszott, mit gondol.

demcsák, ázsia expressz Forrás: tv2

Ázsia Expressz 2: Hódi Pamela és Bereczki Krisztián estek ki a játékbólhttp://www.life.hu/sztarok/20190921-azsia-expressz-2-hodi-pamela-es-bereczki-krisztian-estek-ki-a-jatekbol.htmlHódi Pamela és Bereczki Krisztián számára ért véget az Ázsia Expressz második évada. TV + SztárokOrigoKirabolták Gábor Zsazsa özvegyét: szextelefonját is elvitték, amit nagyon sajnálhttp://www.life.hu/sztarok/20190920-kiraboltak-gabor-zsazsa-ozvegyet-szextelefonjat-is-elvittek-amit-nagyon-sajnal.htmlGábor Zsazsa özvegyét, Frederic von Anhalt herceget Los Angelesben rabolták ki. TV + Sztárok--Istenes Bence családi nehézségeikről vallott: második gyerekük születése után voltak problémáikhttp://www.life.hu/sztarok/20190920-istenes-bence-csaladi-nehezsegeikrol-vallott-masodik-gyerekuk-szuletese-utan-voltak-problemaik.htmlIstenes Bence nem csak a jót osztja meg követőivel, szerinte fontos, hogy a nehézségeket is elmesélje követőinek. Kétgyerekes apaként elárulta, mi a legnehezebb az életükben.TV + SztárokOrigoDráma a szerelemkereső műsorban: egy játékosnak egészségi állapota miatt kellett feladni a versenythttp://www.life.hu/sztarok/20190920-drama-a-szerelemkereso-musorbanegy-jatekosnak-egeszsegi-allapota-miatt-kellett-feladni-a-versenyt.htmlA Love Islandben olyan fordulat történt, amire a legvadabb álaminkban sem gondoltunk volna. A szerelmét megtaláló Gábornak távoznia kellett. TV + Sztárok--Balhéba keveredett Bárdosi Sanyi és Növényi Norbi: a Balatonnál történthttp://www.life.hu/sztarok/20190920-balheba-keveredett-bardosi-sanyi-es-novenyi-norbi-a-balatonnal-tortent.htmlBárdosi Sanyi és Növényi Norbi a A helyettesítők című műsorban ismét hozta a formáját. A két jómadár ezúttal vicibicajok kölcsönzésébe segített bele, miközben egy hatalmas csínytevést is elkövettek. TV + SztárokOrigoHatalmas öröméről számolt be Baukó Éva: meglett a forgalmi vizsgája - fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190920-hatalmas-oromerol-szamolt-be-bauko-eva-meglett-a-forgalmi-vizsgaja-foto.htmlBaukó Éva korábban botrányairól volt híres, mostanában azonban a háttérbe vonult és balhémentesen éli az életét.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.