Csonka András: Anyu, ugye hallasz? "Bandika vagyok"

Forrás: Csonka András -
terhesség beszélgetés Csonka András család gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ez Csonka András hétfői blogja a Life.hu-n.

Szia, anyu! Kemény időszak kezdődik. A Shrek próbák eléggé össze lettek tömörítve, így minden nap 10-től 5-ig próbálunk kint a Hungexpo egyik csarnokában, ahol lehetőség van az eredeti, majd az Arénában felállított gigantikus színpad méreteiben mozogni. Próba után futás be a színházba. Szóval kicsit beszűkül az életem a következő 2 hónapban, ezért nem biztos, hogy aktuálisan sok történésről írhatok neked, de legfeljebb majd mazsolázom kicsit a múltból.

Forrás: Csonka András

Nem emlékszem, hogy meséltem-e már egy olyan mondatról, amit időről időre belesusogok egy nagy pocakba. Ne ijedj meg, ez nem valami spicces játék egy sörfesztiválon, a nagy pocak állapotos édesanyákhoz tartozik, és több évtizedes hagyományt ápolok azzal a kis mondatommal, amit a pocakjukba mormogok:

Bandika vagyok.

Ki tudja, mikor és miért kezdődött ez el, de rögeszmémmé vált, hogy azok a gyerekek, akik ezt anyjuk hasában hallották tőlem, nagyobb bizalommal vannak az irányomba, például nem sírnak, ha először meglátnak, és rögtön a kedvenceik közé sorolnak. Persze ez nagy hülyeség, de valami ideológiát gyártanom kellett az egész köré. Szerintem több tucat kolláganőm, barátnőm, ismerősöm volt kénytelen ezt a procedúrát eltűrni tőlem, de végül is mindig jót kacagunk a dolgon. Legújabb áldozatom Forgács Bea, a Játékszín sajtófőnöke volt a Shrek próbaindító díszvacsoráján, aki második gyermekét várja, így tudhatta mi következik, amikor megközelítettem arcommal a hasát.

Forgács Bea és Csonka "Bandika" Forrás: Csonka András

Szándékaim szerint bizonyos fotókat, amik ezekről az akcióimról készültek, meg fogok ismételni, pontosan abban a beállításban, csak most már a gyerkőccel kiegészülve.

Peller Anna és Siménfalvy Ágota kolleganőimmel már egyeztettünk is, csak persze 3 színészt összeszervezni, amiből kettőnek még gyereke is van, nem olyan egyszerű feladat. Ördög Nóri sem ússza meg az új fotót. A végén elég szép kis album kerekedik majd ki ebből.

Peller Anna és Siménfalvy Ágota táraságában (balra), Ördög Nórival (jobbra) Forrás: Csonka András

Ahogy elnézem a szamár jelmezemet, nem lepődök meg azon, ha valamelyikük viszonzásképpen majd odahajol tekintélyes méretű pocakomhoz, és belesusog valami romantikusat.

Csonka András: Anyu, ugye hallasz? Örökbe fogadtam egy kislányt!http://www.life.hu/sztarszerzok/csonka-andras/20160401-csonka-andras-blogjaban-az-orokbefogadasrol-ir-egy-szamarat-fogadott-orokbe.htmlEz Csonka András hétfői blogja a Life.hu-n. Csonka András--Csonka András: Anyu, ugye, hallasz? Át kell gondolnom a félelmeimethttp://www.life.hu/sztarszerzok/csonka-andras/20160326-csonka-andras-heti-blogjaban-a-budapesti-forgalomrol-az-abba-helikopterjerol-es-egy-terheleses-ekg.htmlEz Csonka András hétfői blogja a Life.hu-n. Csonka AndrásOrigoCsonka András: Anyu, ugye hallasz? Ledrazséztak!http://www.life.hu/sztarszerzok/csonka-andras/20160311-csonka-andras-blogjaban-koltai-roberttel-es-jordan-tamassal-valo-baratsagarol-mesel.htmlEz Csonka András hétfői blogja a Life.hu-n. Csonka András--Csonka András: Anyu, ugye, hallasz? Nem így tervezem leélni az öregkoromathttp://www.life.hu/sztarszerzok/csonka-andras/20160205-csonka-andras-az-oregkorrol-meselt-es-felkoszonti-szulak-andrea-enekesnot.htmlEz Csonka András hétfői blogja a Life.hu-n. Csonka András--Csonka András: Anyu, ugye, hallasz? Szakmát váltokhttp://www.life.hu/sztarszerzok/csonka-andras/20160129-csonka-andras-blogjaban-gyerekkori-fodraszelmenyeirol-mesel-es-arrol-hogy-szoloskei-timea-hajat-is.htmlEz Csonka András hétfői blogja a Life.hu-n. Csonka András--Csonka András: Anyu, ugye hallasz? Vén fejjel zokniban ugrálokhttp://www.life.hu/sztarszerzok/csonka-andras/20151211-csonka-andras-hetfoi-blogjaban-gyerekekrol-legvarakrol-mokarol-pizzarol-shrek-musicalrol-mesel.htmlEz Csonka András hétfői blogja a Life.hu-n. Csonka András--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.