Csonka András: Anyu, ugye, hallasz? Át kell gondolnom a félelmeimet

blog kerékpár helikopter Csonka András Budapest ABBA EKG
Ez Csonka András hétfői blogja a Life.hu-n.

Szia, anyu! Mit szólnál, ha motoroznék? Jó, nem kell rögtön frászt kapni, én is betojok egyelőre a gondolattól, hogy nyeregbe pattanok, de a budapesti közlekedési anomáliák egyre inkább arra késztetnek, hogy átgondoljam félelmeimet. Igen, a borzalmas magyar közlekedési kultúrában azért most még úgy érzem, félek a forgalomba kimenni egy kétkerekűvel, a kocsi zárt biztonságára szükségem van.

Forrás: Instagram/Csonka András

Ha úgy alakul, majd mesélek motoros tapasztalataimról, de kérlek, ne aggódj, ez erősen jövő idő lesz.

A járműveket azért szeretem ettől függetlenül is. Pláne, ha a lehető legnagyobb biztonságot garantálják nekem. Mivel éppen állnak. Ennél nagyobb nyugalom mikor érhet?

Forrás: Instagram/Csonka András

Óh, igen, ott van például a helikopter. Sose felejtem el, amikor még az RTL nyári beach house-os kitelepülései alkalmával helikopteres Balaton-megfigyelő forgatásokon vettem részt. A pilóta nagyon jópofa akart lenni, és hullámvasutast játszott a gépével, én pedig drukkoltam, hogy legalább a földre érésig bent tartsam azt, ami már fent kikívánkozott a gyomromból. Na, akkor nem békésebb egy múzeum termében álló helikopterrel menőzni? Pláne, hogy az egy igen legendás darab. Tavaly augusztusban, amikor Stockholmba utazhattam barátaim születésnapomra szánt ajándékának köszönhetően, egyik első utam a legendás ABBA-múzeumba vezetett.

Forrás: Csonka András

Anyu, azért azt te igazán megértheted, hogy

Rongyosra hallgattam ezt is anno, és féltett kincs volt a borító is. Nos, a helikopter teljes életnagyságban ott virított a múzeumban, és nem menekült tőlem, egy fotóra csak bepattantam, pedig egy múzeumban állítólag mindent a szemnek…

Forrás: Instagram/Csonka András

Na, azután ott vannak a kerékpárok. Utoljára talán a kamaszkori Camping biciklis emlékeim tolulnak elő, merthogy azóta legfeljebb tavaly bringáztam városi forgalomban, az is Szegeden volt, ahol amikor lent voltunk egy hétig, a Szeged bike volt olyan kedves, és kölcsönadott nekem egy járgányt. A túrabringa persze biztosan izgalmas, tudom, a természet lágy öle meg minden, de annyi minden történhet, ne menjünk messzire, csak egy erdei kitérőre, ott vannak például a kullancsok. Kinek van kedve aggódni emiatt?

Hol lehet úgy bringázni, hogy tökéletes biztonságban érezhessük magunkat?

Forrás: Instagram/Csonka András

Mondjuk egy orvosi rendelőben. Nem vicc, jómagam is próbálom évente egyszer biztosan, a rendes évi szűrővizsgálatokon, amikor a terheléses EKG-vizsgálat következik. Isteni érzés, bár közben ugye egyre nehezebb tekerni, viszont a végén idén is felhangzott a mondat a főorvos úr szájából: „Maga messze az életkorát meghazudtolóan kiváló eredményt ért el.” Nekem mint országosan hírhedt hipochondernek ez a mondat azért elég sokat jelent.

Csonka András: Anyu, ugye hallasz? Nem hiszem, hogy normális vagyok!http://www.life.hu/sztarszerzok/csonka-andras/20160318-csonka-andras-blogjaban-a-lakogyulesrol-es-vendegeirol-mesel.htmlEz Csonka András hetente jelentkező blogja a Life.hu-n. Csonka András--Csonka András: Anyu, ugye hallasz? Ledrazséztak!http://www.life.hu/sztarszerzok/csonka-andras/20160311-csonka-andras-blogjaban-koltai-roberttel-es-jordan-tamassal-valo-baratsagarol-mesel.htmlEz Csonka András hétfői blogja a Life.hu-n. Csonka András--Csonka András: Anyu, ugye hallasz? "Beszól, ha úgy van kedve, bármikor bárkinek, olyan igazán ábelanitásan"http://www.life.hu/sztarszerzok/csonka-andras/20160304-csonka-andras-abel-anita-baratsagarol-es-sok-kozos-emlekrol-mesel-heti-blogjaban.htmlEz Csonka András hétfői blogja a Life.hu-n. Csonka András--Csonka András: Anyu, ugye, hallasz? Szakmát váltokhttp://www.life.hu/sztarszerzok/csonka-andras/20160129-csonka-andras-blogjaban-gyerekkori-fodraszelmenyeirol-mesel-es-arrol-hogy-szoloskei-timea-hajat-is.htmlEz Csonka András hétfői blogja a Life.hu-n. Csonka András--Csonka András: Anyu, ugye, hallasz? Szamár vagyokhttp://www.life.hu/sztarszerzok/csonka-andras/20151110-csonka-andras-arrol-beszel-blogjaban-hogyan-keszul-szamar-jelmeze-a-shrek-musicalre.htmlEz Csonka András blogja a Life.hu-n. Csonka AndrásOrigoCsonka András: Anyu, ugye, hallasz? Soha nem lehettem olaszos arcélű filmsztártípushttp://www.life.hu/sztarszerzok/csonka-andras/20151102-csonka-andras-blogjaban-az-arcszorzet-hianyarol-vasarlasrol-fozesrol-mesel.htmlEz Csonka András hétfői blogja a Life.hu-n. Csonka AndrásOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.