Müller Péter: Magányunk oka rendszerint ez

Forrás: Shutterstock -
bölcsesség magány lélek Müller Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 387. rész.

Elmegyünk egymás mellett. És ez még nem a legnagyobb baj. Hanem az, hogy észre sem vesszük. Magányunk oka rendszerint ez. Elidegenedtünk egymástól. Nem vesszük már a jeleket. S nem is merjük már leadni. Ez a mondat a barátságra és a párkapcsolatra vonatkozik, de jelenthet nagyobb közösséget is. Manapság „nyitni" azt jelenti, hogy az ember veszélynek teszi ki magát. Mert ez a mondat odaadást és befogadást is jelent, végső soron. Hogy fogadjak magamba valakit, aki fél odaadni magát, s nem is akarja talán? És én mit keresek egy másik életében, akinek nélkülem is van baja elég, s nem is egészen normális talán. Nem félek leírni ezt a szót. A mai ember oly mértékben a zűrzavar gyermeke, hogy a normális életre, vagyis a belső harmóniára, a szeretetre és a szorongásmentes életre képtelen. Ilyen lelkülettel nehéz megfogni, és magamhoz húzni a másik kezét, aki ugyanilyen.
De legalább tudjuk, hogy így van.
S törekedjünk arra, hogy ne így legyen.

Forrás: Shutterstock
Müller Péter: "Ha meghalok, nem baj"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20190513-muller-peter-a-vidamsagrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 385. rész. Müller PéterOrigoMüller Péter: Ha régen nem sírtál már, tudd, hogy semmi lényeges dolog nem történt veledhttp://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20190502-muller-peter-a-konnyekrol-oromkonnyekrol-oromrol-banatrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 384. rész. Müller PéterOrigoMüller Péter: Ilyenkor mondjuk, hogy „nem értjük meg egymást"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20190423-muller-peter-az-erzelem-ertelem-erintes-fontossagarol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 382. rész. Müller PéterOrigoMüller Péter: „Sajog benned valami a mélyben”http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20190325-muller-peter-a-multrol-serelmekrol-az-azoktol-valo-szabadulasrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 378. rész. Müller PéterOrigoMüller Péter: "Hiába szeretlek téged, ha te nem szeretsz engem"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20190227-muller-peter-a-szerelem-szeretet-nem-lehet-kizsarolni-megparancsolni.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 375. rész. Müller PéterOrigoMüller Péter: "A külső dicséret nem elég, amíg nem tudod lelked mélyéről megdicsérni önmagad"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20190205-muller-peter-a-belulrol-jovo-dicseretrol-elegedettsegrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 372. rész. Müller PéterOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.