Müller Péter: Figyelemmel tudjuk viszonozni társunk szeretetét

Forrás: Shutterstock -
boldogság lelki társ beszélgetés Müller Péter szeretet megbecsülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 394. rész.

Erre jó, ha van egy olyan barátod vagy társad, aki meghallgat, s akinek elmondhatod. Megérteni a másikat ott kezdődik, hogy hagyom őt beszélni. Várom, hogy hozza föl, mondja ki, amiről még ő sem tud. Most fogja megtudni, ha kimondja. Úgy várom és segítem ebben a folyamatban, mint egy bába a szülő asszonyt.

"Jó, ha van egy olyan barátod vagy társad, aki meghallgat, s akinek elmondhatod" Forrás: Shutterstock

Ritka manapság az ilyen lelki társ. Hiánycikk. Becsüld meg... S viszonozd őt hasonló figyelemmel!

Müller Péter: Szeretnünk kell magunkat, másképpen nem lehet építkeznihttp://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20190708-muller-peter-onmagunk-szereteterol-elfogadasarol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 393. rész. Müller PéterOrigoMüller Péter: Az igazi szerelem mindent felülírhttp://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20190630-muller-peter-az-igaz-szerelemrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 392. rész. Müller PéterOrigoMüller Péter: "Nem rab vagy ezen a világon, csak átutazó!"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20180924-muller-peter-elete-egyik-legszebb-emlekerol-meselt.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 355. rész. Müller PéterOrigoMüller Péter: "Egyébként hontalan vagyok"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20180727-muller-peter-a-szeretetre-vagyasrol-ismerosrol-otthonrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 350. rész. Müller PéterOrigoMüller Péter: Ez a szeretetérzés biztos jelehttp://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20190130-muller-peter-a-szeretet-erzesrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 371. rész. Müller PéterOrigoMüller Péter: Bölcs ember számára nincs megrázóbb, részegítőbb és felszabadítóbb pillanat, mint..."http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20190114-muller-peter-a-vilagok-vilagnezetek-orok-valtozasairol-es-az-egyetlen-allando-erzesrol-a-szeretetrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 369. rész. Müller PéterOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.