Müller Péter: Így ronthatjuk el az Ördög számítását

Forrás: Shutterstock -
boldogság lélek ördög belső béke Müller Péter sors
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 411. rész.
Boldogan élni és nevetve meghalni annyi, mint elrontani az Ördög számítását Forrás: Shutterstock

Vigyázz! Az ember bajok, nehézségek között is lehet boldog, és sok siker, gazdagság közepette is lehet nagyon boldogtalan. Ez belül dől el! Aki másoktól, s főleg a körülményeitől várja a boldogságát, azt máris legyőzte az Ördög, mert szüntelenül függő viszonyban tartja. Mások kezébe kerültem, ők irányítják a lelkemet, külvilág-függő lettem – és az Ördög éppen ezt akarja. Buddha nem azért mosolyog derűsen és boldogan, mert mázlis sorsa van, hanem azért, mert megtalálta Önmagát, és ez az „Önmaga" boldog.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.