színész-énekesnő Peller Mariann Peller Anna irigység testvérek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Peller Mariann és testvére, Anna hazánk egyik legismerebb testvérpárja. Ki gondolná, hogy a ma már népszerű és elismert műsorvezető, egykor féltékeny volt nővére színésznői karrierjére.

Peller Anna énekesnő, színésznő, szinkronszínésznő. Sok területen kipróbálta már magát, és legtöbbször jó eredményekkel, önbizalommal telve evezhetett az újabb vizek irányába. Nem új információ ez, azonban az érem másik oldaláról ritkábban esik szó: a sztár testvéréről, Mariannról, aki háttérbe szorítva érezte magát Annával szemben. Gyerekkorukban sem ugyanazok az ingerek érték őket, hiszen például az iskolai évek során tapasztalt kiközösítések is tovább tartottak Mariann életében, mint Annáéban.

Peller Mariann Forrás: Facebook/Fem3Café

Egyenes és egyértelmű válasszal reagált a kétgyermekes édesanya arra a kérdésre, hogy nem volt-e irigy a testvérére:

„Dehogynem voltam irigy!"

"Nem Anna eredményei zavartak, csupán én is szerettem volna, hogy a szüleink büszkék legyenek rám, és együtt örüljenek velem."

Természetesen ma már nincs oka a féltékenykedésre a gyönyörű műsorvezetőnek, hiszen ő is szép sikereket ért el a média területén.

A többi között erről mesélt Mariann Joshi Bharat műsorában.

Még nem csajozik Luppinger Attilahttp://www.life.hu/sztarok/20161026-luppinger-attila-meg-korainak-erzi-a-csajozast.htmlAz Rtl Klub Kismenők című műsorának sztárja, a gitárvirtuóz Luppinger Attila egyelőre fiatalnak érzi magát a csajozáshoz. Tanul és gyakorol, ez a két fő dolog, amire koncentrál a tini. TV + SztárokOrigoReese Witherspoon a legmenőbb sztármamihttp://www.life.hu/sztarok/20161025-reese-witherspoon-igy-koszontotte-nagyfiat-nagyon-meno-a-sztarmami.htmlA szexi színésznő bámulatos formában van. A hollywoodi sztár bár már elmúlt 40 éves, alig néz ki húsznak. TV + Sztárok--Rubint Réka csodát tetthttp://www.life.hu/sztarok/20161025-rubint-reka-facebook-kozossegevel-egyutt-csodat-tett.htmlRubint Réka közösségi oldalán mesélte el, milyen találkozásban volt része a hétvégén. Egy idős hajléktalan bácsival hozta össze a sors, akivel beszédbe elegyedett. A bácsi felfedte Réka előtt legféltettebb titkát, egyetlen vágyát, a fitneszlady pedig teljesítette.... TV + Sztárok--Kirabolták és megfenyegették Zalatnay Cinithttp://www.life.hu/sztarok/20161025-zalatnay-cinit-egy-benzinkuton-raboltak-ki-majd-meg-is-fenyegettek.htmlZalatnay Cini boldog volt, hogy végre lányával tölthette a hétvégét. Ám a boldogság hamar rémálommá vált... TV + Sztárok--Hoppá! Hajdú Péter az Rtl Klubon folytatja? - videóhttp://www.life.hu/sztarok/20161024-hajdu-peter-az-atv-utan-ujra-csatornat-valt.htmlA Life.hu riportere az RTL Klub székházában futott össze Hajdú Péterrel, akit a többi között arról faggatott, az Atv után most az RTL Klubon akarja-e folytatni pályafutását, illetve a showman Havas Henrikhez fűződő viszonyáról is mesélt. TV + SztárokOrigoFordulat a Való Világban! Vv Tivy feladja a játékot?http://www.life.hu/sztarok/20161020-tivy-feladja-a-jatekot-zseri-miatt.htmlTivy nem találja a helyét a villában, mióta lelkitársa, Zseri kiesett a párbajon Mici ellen. Bár a fiatal lány már szerelmet is talált a villa falain kívül, villabéli szerelme szenved hiánya miatt... TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.