Színes vitaminbombák mindenütt - októberi szuperzöldségek

Forrás: Thinkstock -
alma kelbimbó Gréta konyhája zöldség körte
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyakunkon az influenzaszezon, így nem árt, ha feltankolod a szervezetedet vitaminokkal. Íme, hat októberi vitaminbomba, amiket érdemes gyakran beiktatnod az étrendedbe. 

Nagyon színesek, finomak, jól kombinálhatók más zöldségekkel, gyümölcsökkel, és hihetetetlenül egészségesek. Októberben változatos a zöldség- és gyümölcskínálat, próbálj te is a lehető legszínesebben válogatni! Az alma és a körte mindig remek választás, hiszen telis tele vannak vitaminokkal és ásványi anyagokkal. Ám ezzel nincs vége a sornak - ha kíváncsi vagy, miket lenne még érdemes gyakran fogyasztanod a hideg idő beköszöntével, kattints ide!

Forrás: Thinkstock

Őszi finomságok

Szívesen elkészítenéd az ősz legízletesebb italát? Itt megtalálod a receptjét. Ha pedig egy isteni salátára vágysz, ami laktat, és az íze is mennyei, készíts diós-almás brokkolisalátát!

Nassolj gluténmentes citromos finomságot! http://www.life.hu/sztarszerzok/stohr-greta/20140923-stohr-greta-receptje-greta-konyhaja-glutenmentes-limonade-sutemeny.htmlHa valami egyszerű, gyors és egészséges édességre vágysz, próbáld ki a limonádé-süteményt! Stőhr GrétaOrigoKóstolj levendulás almatortát!http://www.life.hu/sztarszerzok/stohr-greta/20140907-greta-konyhaja-stohr-greta-receptje-glutenmentes-levendulas-almatorta.htmlNéha nem árt kicsit feldobni a hagyományos ízeket némi különleges hozzávalóval. Ha még nem készítettél levendulás édességet, akkor most itt az ideje!Stőhr Gréta--Imádod az ázsiai ízeket? Próbáld ki ezt a mennyei és egészséges finomságot!http://www.life.hu/sztarszerzok/stohr-greta/20140911-greta-konyhaja-stohr-greta-receptje-pad-thai-piritott-tofuval.htmlKóstoltad már a legnépszerűbb thai gyorsételt? Ha nem, itt az ideje!Stőhr Gréta--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.