Unokáink is főzni fogják! Kímélő egytálétel - sokszínű zöldség és csirkemell

Galambos Dorina egytálétel Unokáink is főzni fogják! kímélő fogás Péterfi-Nagy Évi fogyókúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Galambos Dorina énekesnő és Péterfi-Nagy Évi újságíró csütörtökönként a Life.hu-n mutatnak egy-egy izgalmas ételt. Megújult, informatív videójukban olyan trükköket is megosztanak, amelyek segítik a recept elkészítését. Vágj bele te is velük a videós gasztrokalandba!

Januárban azon törjük a fejünket, hogyan tudnánk leadni pár kilót az ünnepi menüsorok után. Mi a sokszínű zöldség és csirkemell párosítására szavazunk, persze a mozgásról sem feledkezhetünk meg. Operatőrünk, Gábor, a következőt mondta, miután megevett két tányérral a wokban készült zöldséges csirkéből: "Életemben ez az első étel, ami mellől nem hiányzott a krumpli." Az elkészítés folyamata és hogy mi maradt meg újonnan tanult késhasználati technikánkból, a videóból kiderül. A képre kattintva indul el!

Hozzávalók 4 főre:

800 g csirkemellfilé
3 evőkanál méz
6 evőkanál mustár
1 evőkanál reszelt gyömbér
fél zellergumó
2 db alma
2 db sárgarépa
2 db cukkini

bors

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.