Virágkonyha Halmos Monikával - Illatos töltött gyümölcs

virágkonyha Halmos Monika töltött gyümölcs levendula
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bortésztában sült dália? Rózsalekváros palacsinta virágszirmokkal tarkítva? Körömvirágos pogácsa? A konyhakert a legfinomabb hozzávalókat rejtheti. Ennivaló szirmokkal érkezik a gasztroforradalom a LifeNetworkön: virágkonyha Halmos Monikával.

Minden évszakban "ennivaló" desszert. Könnyű, kalóriaszegény és egészséges!

Hozzávalók:

1 szép nagy, lehetőleg fehér húsú, magvaváló őszibarack vagy 1 alma vagy 1 érett körte
6 dkg túró
1 kiskanál tejföl
1 kiskanál friss levendulavirág
csöppnyi méz
2 dkg dió
kis vaj

Az elkészítés módját itt olvashatod el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.