Rákapcsolnak a bolygók! 2011 az újrakezdés éve lesz?

horoszkóp ezotéria előrejelzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Végre elkezdhetünk barátkozni a gondolattal, hogy 2010-nek lassan vége. Hála az égnek! Ez az év sok szempontból katasztrofális volt, most már csak jobb jöhet. De biztos ez? Igen, a bolygók állása azt mutatja, hogy lassan magunk mögött tudhatjuk ezt a nehéz időszakot, bár a hullámhegyeket 2011-ben is követhetik hullámvölgyek.

iStockPhoto
iStockPhoto

Szép kilátások, remek lehetőségek

2011-ben elsősorban a "szerencsecsillag", a Jupiter lesz aktív. Pozitív hatásainak köszönhetően megszaporodnak a lehetőségeink, több alkalmunk is lehet a gyarapodásra, negatív hatásai miatt azonban előfordulhat, hogy pazarlóvá válunk vagy túlzásokba esünk. Meg kell tanulnunk a jövő évi leckét, mennyi az elég, és mennyi a túl sok.

Fejlődni és bízni kell

Nehéz és zavaros bolygóállások állnak mögöttünk, hiszen a Szaturnusz a Mérlegben, a Plútó pedig a Bakban tanyázott, kevés esélyt adva arra, hogy megfeleljünk a kihívásoknak. A jövő év a Jupiter és az Uránusz együttállásával kezdődik, ami igazán szuper lehetőségeket rejt magában. Ennek megfelelően már januárban áramlani kezdenek a pozitív energiák! A társadalmi és a gazdasági életben meglepő, de szerencsés változások indulnak el, körvonalazódni látszik egy szebb és gazdagabb jövő. Ehhez azonban szemléletváltásra is szükség lesz, mindannyiunknak fejlődnie és bíznia kell a sikerben. A kínálkozó alkalmakat meg kell ragadni, minden lehetőséggel élni kell, ami változást hozhat az életünkben.

Vigyázat!

Február azonban kevésbé lesz pozitív és energikus, a Jupiter ugyanis kvadrátot alkot a Plútóval. Ha túlbecsüljük az erényeinket és az eredményeinket, könnyen kicsúszhat minden a kezünkből, amit januárban megszereztünk! Jobb, ha erre a néhány hétre inkább visszavonulunk, a háttérben maradunk, semmiféleképpen nem lépjük át morális határainkat és maradjunk szavahihetők. Mindig minden körülmények között bízzunk magunkban, a hozzánk közelállókban és a képességeinkben!

iStockPhoto
iStockPhoto

Gyarapodás - mértékkel

Márciusban a Jupiter szembekerül a Szaturnusszal, ezért foglalkoznunk kell a gyarapodásunkkal és a növekedésünkkel, ugyanakkor a határainkkal is. Veszélyes, hogy veszteségek érhetnek minket, de ha észnél leszünk, lehetőségünk lehet felkészülni minden eshetőségre, és ha kell, korrigálhatunk. Pozitív eredményekhez vezet, ha reálisan nézzük a kilátásainkat, optimisták vagyunk, ugyanakkor az óvatosságról sem feledkezünk meg. A tehetségünket és erősségeinket maximálisan ismernünk kell, hogy hasznot húzhassunk belőle hosszú távon.

Csak egy kis káosz

Áprilisban olyan ritka bolygóállás hatásai közé csöppenünk, amilyen 150 éve nem volt tapasztalható! A Neptunusz ugyanis hazatér a Halak csillagjegyébe, és hogy ebből mi lesz? Ebben az időszakban bármi megtörténhet. És meg is történik - lesz egy ki káosz és zavar, elveszthetjük a fejünket, csalódhatunk, ugyanakkor mindannyiunkban feltámad az együttérzés és a segítőkészség is, megláthatjuk a dolgok érzelmi és spirituális oldalát is. A Neptunusz jobbára a jobb oldalát mutatja felénk, így nem szenved csorbát az önbizalmunk, sőt, meg is erősödik a magunkba, az emberekbe, az életbe és a világba vetett hitünk.

Gázt adnak a bolygók

2011 júniusától derűs napok jönnek. Az év közepétől úgy érezhetjük, újra kék az ég. A kedves Jupiter harmonikus összhangba kerül a Neptunusszal, a Plútóval és a Kiron kisbolygóval. Ebben az időszakban képesek leszünk a hegyeket is megmozgatni, nem lesz az életünknek olyan területe, ahol ne állna be szerencsés fordulat! Bátran vágjunk bele új, szép eredményekkel kecsegtető dolgokba, ne féljünk változtatni, új utakra lépni, ne féljünk az ismeretlentől. Ha a helyzet nem is mindig jó, de sohasem reménytelen, bizalommal és önbizalommal minden helyzetet a saját javunkra fordíthatunk. Az optimizmus, mint mindig, kifizetődik! Az óvatosság és a visszafogottság azonban továbbra sem árt, ha elbízzuk magunkat, újra kátyúba kerülhetünk.

iStockPhoto
iStockPhoto

Lassítunk, majd felgyorsulunk

Ősztől sajnos kicsit apad ez az örömteli lendület, de csak lelassulnak a dolgaink, nem állnak meg. Novemberben és decemberben pedig újra szárnyakat kaphatunk, üstökön ragadhatjuk a szerencsénket, és ha jól megszorítjuk a grabancát, később is velünk maradhat.

2012?

Hogy 2012-ben vége lesz-e a világnak, azt nem tudjuk. De az biztos, hogy újrakezdődik a hullámvasutazás! Ez azonban pozitív hozzáállással nézve nem feltétlenül rossz, hiszen a mélypontokat mindig magas csúcsok követik, az optimizmus pedig segít a hullámvölgyeket is nyugodtan szemlélni, sőt, kiélvezni.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.