Tippek a francia divatikontól: erre az 5 darabra van szüksége minden nőnek

fashion week francia ruhadarab elegancia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egykori modell, divattervező és francia stílusikon - ha valaki, akkor Inès de la Fressange tudja, milyen a francia divat és elegancia. Elárulta, mi az az 5 ruhadarab, aminek köszönhetően minden nő egy kis párizsi eleganciát csempészhet a gardróbjába.

A francia nők mindig is híresek voltak kifinomult ízlésükről. Veleszületett tulajdonságuk, hogy megjelenésük tökéletes. Ilyen Inès de la Fressange is, aki az anyatejjel szívta magába a stílusérzéket. A 63 éves francia divatikon az elegáns párizsi nő mintapéldája. Inès a Vogue-nak adott interjújában elárulta, hogyan tud egy hétköznapi nő is francia eleganciát csempészni a gardróbjába. Szerinte ennek semmi köze a varázslathoz, a génekhez és a vastag pénztárcához. A megfelelő alapismereteknek és alapdaraboknak köszönhetően lesz olyan a megjelenés, ami harmóniát sugároz.
"Egy fehér vagy egy fekete selyemblúz mindig időtlen, kell egy jól szabott blézer vagy dzseki, egy jó farmer, egy szép cipő egy jó szerető" - mondta a lapnak.

A legnagyobb stílusbakinak egyébként azt tartja, ha valaki feliratos ruhdarabokat visel, hogy megmutassa, milyen drága az, ami éppen rajta van. Inès gardróbjának két meghatározó darabja van: egy tengerészkék blézer és egy fehér farmer.

A sorok között olvasva tehát kijelenthetjük, a kevesebb mindig több. Ha eddig ragaszkodtál a sok kiegészítőkhöz, vagy vad mintákat és színeket kombináltál egymással, akkor ideje "francia szemmel" nézni a divatra.




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.