önbizalomhiány Csernus Imre szépség önbizalom pszichiáter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem az a lényeg, hogy mások mit gondolnak rólunk, hanem hogy mi mennyire becsüljük önmagunkat: Csernus doki szerint valahogy így készül a "jó nő"!

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]
Kövesd a StílusZsarut a Facebookon!


A StílusZsaru mindig figyel és rajta tartja a szemét a sztárokon és stílusikonokon, valamint azok ruháin is. Követi a legdurvább stílusbakikat és elkalauzol a divat világába.


Így tetoválj önbizalmat! Mindent a sminktetkókrólhttp://www.life.hu/szepulj/20130321-a-sminktetovalasok-veszelyeirol-es-az-eltuntetesrol-pintes-andrea-szakertonk-mesel.htmlMegcsúnyultak Bruce Willis lányaihttp://www.life.hu/szepulj/20130321-bruce-willis-es-demi-moore-lanyai-scout-es-rumer-lepukkant.htmlProfesszionális fogtisztítás otthonhttp://www.life.hu/szepulj/20130314-a-professzionalisan-tisztitott-fogak-erzete-csupan-ket-perc-alatt-az.htmlCsináld magad! Tedd egyedivé a napszemüveged!http://www.life.hu/szepulj/20130318-csinald-magad-keszits-trendi-feltuno-napszemuveget.htmlZsírátültetés - Így kerülhet a térded az arcodbahttp://www.life.hu/szepulj/20130314-sajat-zsir-feltoltesevel-vegzett-plasztikai-beavatkozasok-dr-molnar-miklos-szakerto.htmlA kukába dobhatjuk a sztárdiétákathttp://www.life.hu/szepulj/20130313-csak-mitosz-hogy-segitenek-a-fogyasban-a-homeopatias-szerek-amelyeket.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.