Már megint Kristen Stewart öltözik a legjobban a világon

fashion week híresség színésznő Kristen Stewart öltözködés Alkonyat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy tavaly, úgy idén is Kristen Stewartot választották meg az egyik brit női magazin olvasói. Ahogy tavaly, úgy idén is meglepődtünk ezen a döntésen.

Ugyan Kristen Stewart tavaly május óta több ízben is megmutatta, hogyan lehet valaki egyszerre nagyon egyedi, provokatív, szende és nőies stílusú egyszerre - igen, szerintünk Kristen ilyen -, azért még mindig leglep bennünket, ha őt választják meg a világ legjobban öltözött sztárjának. Az Alkonyat-sorozat színésznője második alkalommal nyerte el a brit Glamour olvasók bizalmát, ezzel maga mögé utasítva Emma Watsont és Katalin hercegnőt. Szintén sok szavazatot kapott még Emma Stone és Taylor Swift is.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Kristen Stewart 2012 egyik legemlékezetesebb vörös szőnyeges ruhájában

Nem ez volt az egyetlen szavazás az utóbbi időben, ahol a színésznő neve felkerült a listára. A ManKind brit magazin szavazásán a férfiolvasók eldönthették, ki a legkevésbé szexi színésznő ma a filmvilágban. Hármat találhattok, ki kapta a kicsit sem elismerő címet...

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]
Kövesd a StílusZsarut a Facebookon!


A StílusZsaru mindig figyel és rajta tartja a szemét a sztárokon és stílusikonokon, valamint azok ruháin is. Követi a legdurvább stílusbakikat és elkalauzol a divat világában.


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A STÍLUSZSARU OLDAL!



Kristen Stewart a legkevésbé szexi színésznőhttp://www.life.hu/legytrendi/20130220-kristen-stewart-amerikai-szinesznot-valasztottak-meg-a-legkevesbe-szexinek-szakmajaban.htmlLegszörnyűbb pillanatairól mesélt Kristen Stewarthttp://www.life.hu/szeress/20121212-kristen-stewart-elete-legszornyubb-pillanatairol-meselt-az-uton-cimu-film.htmlElső gyermekét várja Kristen Stewart az Alkonyat sztárja?http://www.life.hu/legykepben/20121127-allitolag-elso-gyermeket-varja-robert-pattinsontol-az-alkonyat-sztarja-kristen.htmlGyereket szeretne Kristen Stewart és Robert Pattinsonhttp://www.life.hu/legykepben/20121122-robert-pattinson-amerikai-szinesz-es-kristen-stewart-amerikai-szineszno-gyerekre.htmlKínos! Retteneteset villantott Kristen Stewarthttp://www.life.hu/legykepben/20121116-kristen-stewart-amerikai-szineszno-az-alkonyat-sztarja-rettenetes-ruhaban-jelent.htmlKristen Stewart luxusháza Los Angelesbenhttp://www.life.hu/life/galeria/20121018-kristen-stewart-szineszno-uj-luxushaza-los-angelesben.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.