Pakisztánba költözött volna Diana hercegnő

címlap szívsebész pakisztáni szerelem Diana hercegnő költözés Vanity Fair
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csaknem 16 évvel a halála után a szívek királynője még mindig a legnagyobb magazinok borítóján landol, és micsoda címlapsztorit csinál!

Dianának, Károly walesi herceg első feleségének állít emléket a Vanity Fair. Csaknem 16 évvel halála után a gyönyörű hercegnő a magazin szeptemberi számának borítóján mosolyog.

Forrás: Origo
Forrás: Origo

Lady Di minimál sminkben, rá jellemző Mona Lisa-mosolyával ragyogja be a címlapot. Az újságban Diana szerelmeiről cikkeznek. Egyebek mellett arról a pakisztáni szívsebészről, Hasnat Khanról esik szó, akivel két évig voltak együtt 1995-től 1997-ig. Jemima Khan, Diana közeli barátja és Hasnat unokatestvérének egykori felesége elárulta, hogy a fiatal hercegnő hozzá akart menni a sebészhez, még Pakisztánba is elköltözött volna érte. A konzervatív pakisztáni családból származó férfi azonban tartott ettől a kapcsolattól és az állandó rivaldafénytől, így a pár végül különvált. Ahogy a Life.hu is megírta, a szívek királynője 1997. augusztus 31-én vesztette életét egy közlekedési balesetben, Párizsban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.