fashion week öltözködés zöld
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha kicsit vadabbra cserélnéd a pasztellrózsaszín holmijaidat, de még nincs ötleted, melyik szín legyen a befutó, akkor jó szívvel ajánljuk neked az élénkzöldet. Ez az árnyalat amellett, hogy nyugtató hatással van az idegrendszerre, nagyon jól variálható más üde színekkel is. Jókedvet és derűt árasztasz magadból, ha élénkzöld holmikat viselsz - ezért is választotta a Life.hu áprilisra a hónap színének!

Szerencsére az élénkzöld az a szín, ami mindenkinek jól áll - ezt a Jónő Team stylistcsapata, a Fashion Donor is megerősítette nekünk. "Kivétel nélkül minden tónushoz ajánljuk. A tavaszi, nyári életérzés, a zöld fű színével megegyező darabok viselése az outfitben mindig dicséretes választás, legyen szó ruháról, nadrágról vagy kiegészítőről. Rendkívül jól mutat más élénk színnel, így a mostani trendekhez hűen bátran hordhatjuk narancssárgával, ciklámennel párosítva." Mutatjuk is!

Csak lazán!

Az edzőcipők nem maradhatnak ki a 2014-es ruhatáradból, hiszen most menőbbek, mint valaha. A bomberdzseki is újra fénykorát éli, csakúgy, mint a magas derekú nadrágok és a hasvillantós topok - hát kombináld őket!

1. Farmer - Zara, 2. Bomberdzseki - Nike, 3. Top - Bershka, 4. Cipő - New Balance, 5. Táska - Topshop

Szexisen, zöldben

A ciklámen és a zöld kombója azonnal megfogott bennünket - üde, modern és csinos! Ha nem szeretnéd a combjaidat megmutatni, akkor is találsz kedvedre való darabokat!

1. Ruha - Massimo Dutti, 2. Rúzs - Maybelline, 3. Karkötő - Bijou Brigitte, 4. Napszemüveg - Mango, 5. Clutch - Topshop, 6. Szandál - Zara, 7. Ruha - H&M

Kiegészítőnek is tökéletes

Nem érzed magadénak a zöld ruhákat, de egyébként bejön az élénkzöld? Ne habozz, és csapj le egy-két kiegészítőre. A narancshoz istenien passzol ez a szín - van miből válogatni!

1. Övek - F&F, 2. Sál - Bijou Brigitte, 3. Balerina - Zara, 4. Karkötő - Cruciani Braccialetto Rosa, 5. Cipő - Mango, 6. Overáll - New Yorker

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.