Napszemüvegek, ahogy a sztárok viselik - Lesd el a trükköket!

Selena Gomez Pippa Middleton szemüveg napszemüveg Denise Richards
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Klasszikus, merész, extravagáns? Nem tudsz dönteni a 2014-es trenddarabok közül? Ismerd meg a szezon kedvenceit, inspirálódj a sztároktól!

Nyáron kicsit mindenki hírességnek érezheti magát: akár dolgozni, akár fesztiválra, akár nyaralni indul az ember, a napszemüveg mindig kötelező kiegészítő. Egy jól megválasztott fazon vagy szín a legegyszerűbb szetteket is feldobja, ezért érdemes több fajtát is beszerezni a nyári kánikularuhák mellé.

Az idei szezon határtalan szabadságot ad napszemüveg-fronton. A már-már klasszikusnak számító légy és aviátor szemüveg mellett nagy népszerűségnek örvendenek a cica- és retró fazonok is. Less be a trendekben mindig elöl járó sztárok gardróbjába, hogy megtaláld a hozzád legközelebb álló stílust.

Laza csajoknak - Cicaszemüveg

A bohókás fazon a 2014-es nyár legnépszerűbb típusa. Az íves keret karakteressége emlékezetessé varázsolja a legegyszerűbb nyári összeállítást is. A hagyományos fekete keret mellett pasztell árnyalatok és neon színek is megtalálhatók az üzletek polcain.

Forrás: AFP, Northfoto

Csak elegánsan! - Légy fazon

A sztárok legkedveltebb darabja elegáns megjelenést biztosít még akkor is, ha a szetted alapvetően nem is ezt sugallja. A hatalmas lencsék titokzatossá varázsolják viselőjét, és megóvják a szem környékét a káros napsugaraktól. 2014-ben a száron díszített típusok lesznek a legnépszerűbbek – a tervezők szerint.

Forrás: Northfoto

Menő - Aviátor napszemüveg

A Tom Cruise névjegyévé vált típus a tavalyi év kedvence volt. A régóta nagy népszerűségnek örvendő fazon idén ismét megújul, hogy tökéletes fesztivál-kiegészítő legyen. A színes keret helyett idén a színezett lencsék borítják el az utcákat, parkokat és strandokat.

Forrás: AFP, Northfoto

Ha a klasszikust szereted - Retró stílus

A régi-új klasszikusokból a second hand és a fast fashion üzletek polcain sincs soha hiány. A John Lennon fazon reneszánszát éli csakúgy, mint a '70-es évek fehér-arany keretei. Érdemes letisztult összeállítás mellé választani őket, hiszen önmagában is bámész pillantások kísérik.

Forrás: Northfoto

Melyik fazon a kedvenced?

Lófarok mindenkor - Így viseld 2014-ben!http://www.life.hu/trend/20140617-frizura-es-hajviselet-igy-hordjak-a-sztarok-a-lofarkat-kurucz-niki-a-jono-team-fodraszanak.htmlA lófarok olyan, mint a kisfekete és a vörös rúzs: klasszikus, és örökké divatos. Ezt a világsztárok is így gondolják: az utóbbi időben a lófarok milliónyi verziójával rukkoltak elő a vörös szőnyegen. Tanulj tőlük te is!TrendHajrázz csajosan, ahogy kell! Szurkolólány-sminkek a foci-vb idejérehttp://www.life.hu/trend/20140613-futball-vilagbajnoksag-2014-szurkololany-sminkek-csajoknak.htmlUgye te is nagyon vártad már a foci-világbajnokságot? Az éljenző tömeg, a nagy pohár sör sajtos tallérral bár nem a lányok álmainak netovábbja, de ha kicsit lelkesedsz, és jó poénnak tartod a szurkolást, netán lehetőséged van élőben részt venni, akkor cikkünk neked szól. A Life.hu sminktippjei következnek a vébé idejére.TrendOrigoA felturbózott gyógypapucs és barátai - Kényelmes lábbelik nyárrahttp://www.life.hu/trend/20140528-nyari-papucsok-amik-kenyelemesek-es-csinosak.htmlNe csak akkor gondolkozz papucsokban, ha strandra indulsz! A saruk idén is divatosan, de ha nincs kedved kapcsolgatni és bokapántos darabot húzni, akkor a következő lábbelik közül bátran válogathatsz.TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.