Kim Kardashianná sminkeli magát egy férfi - hihetetlen átalakulás!

Kim Kardashian műsorvezető Fülöp-szigetek smink sminkelés átalakulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A filippínó műsorvezető, Paolo Ballesteros csupán arcfestéket használ, hogy hollywoodi celebekké varázsolja magát.

Bármelyik nő meg tudja mondani, mekkora jelentőséggel bír egy jól irányzott smink: nem csupán a fáradtság jeleit tüntetheti el egy átbulizott éjszaka után, hanem akár nagyobb szemeket, dúsabb ajkakat és hamvasabb bőrt is varázsol viselőjének.

Forrás: Instagram/pochoy_29

De azt vajon gondoltad-e volna, hogy akár egy alapos maszkírozás után akár egy férfit is Kim Kardashianná, vagy Jennifer Lawrence-szé tud alakítani? Pedig Paolo Ballesteros hihetetlen átváltozásait elnézve úgy tűnik, az arcfestékek számára valóban nem létezik lehetetlen.

Forrás: Instagram/pochoy_29

Mi most csak a legjobbakból szemezgettünk, a filippínó műsorvezetőként dolgozó férfi többi képét ide kattintva nézheted meg.

Mi kell a tökéletes sminkhez?

Paolo Bastelleros példáját elnézve neked sem tűnik lehetetlennek az oly régóta vágyott nagyobb szempilla, vagy a még csábosabb ajak? A Life.hu ITT szedte sorba, melyek azok a sminkkellékek, amelyekre szükséged lehet egy tökéletes sminkhez. Egy kis gyakorlás és menni fog!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.