Vacsoraparti stílusosan, sztárokkal fűszerezve: tanulj Taylor Swifttől!

Forrás: Instagram/Taylor Swift -
sütés Karlie Kloss Taylor Swift főzés vacsoraparti Ashley Avignone Tavi Gevinson New York ételek konyha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két modell, egy divattervező és egy blogger gyűlt egybe a hétvégén Taylor Swift New York-i otthonában, amelynek minden percéről tudósított képmegosztó oldalán az énekesnő.

Mit kell tennünk ahhoz, hogy Taylor Swift meghívjon minket egy általa rendezett vacsorapartira? A countryzenészből lett popénekesnő Instagram-oldalán tudósított estjéről, amelyet kedvenc modellpajtijainak, Karlie Klossnak és Martha Huntnak, Ashley Avignone dizájnerbarátnőjének és Tavi Gevinson divatbloggernek szervezett. Volt minden, ami szem-szájnak ingere. Egy forró tea Ashley Avignone-nal:

Forrás: Instagram/Taylor Swift

Sürgés-forgás a konyhában, és ínycsiklandó ételekkel megrakott asztal:

Forrás: Instagram/Taylor Swift

Később pedig már mindenki megérkezett, aki számít:

Forrás: Instagram/Taylor Swift

Hogy pontosan mi minden kerülhetett az asztalra, arról sajnos nincs hírünk, ám a képek tanúsága szerint úgy tűnik, jól sikerültek. Ráadásul a hírek szerint Taylor imád sütni-főzni, receptjeivel pedig rendszeresen elárasztja a közösségi oldalait.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.