Az Oscar után is van élet! Így szexiztek a sztárok a Brit Awards-díj-átadón

Forrás: Origo -
Kim Kardashian Brit Awards díjátadó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szerda esti gálán igen színes volt a paletta: a szuperízléses ruháktól kezdve a közönséges darabokig mindenfélében vonultak a sztárok a vörös szőnyegen. Taylor Swift meseszép volt, Charli XCX pedig szokás szerint rémesen festett.

A díjátadó kétségkívül legemlékezetesebb pillanata az volt, amikor Madonna 3 métert zuhant a színpadról. A popikon állítólag már jól van, így mi most a ruhákat vettük górcső alá. Kezdjük mindjárt Taylor Swifttel, aki káprázatosan festett a fekete-tűzpiros szettjében.

Forrás: NORTHFOTO/Doug Peters/EMPICS Entertainment/Doug Peters

Rita Ora már nem volt olyan kacér, mint az Oscar utáni buliban, ahol szó szerint MINDENT megmutatott. Most azonban egy ragyogó estélyiben lépett a vörös szőnyegre, és remekül állt neki!

Forrás: Instagram/Ritaora

Kim Kardashian ismét nem volt túl visszafogott: egy hálós ruhát választott a celebmami, amiből természetesen kilátszott, aminek ki kellett. Miért nem tudunk ezen meglepődni...

Forrás: Origo

Ám azt est legrémesebb ruháját egészen biztosan Charli XCX viselte. Az oldaldekoltázs még trendi, ám nem mindegy, milyen cicikhez választ ilyet az ember lánya. Charlinak nem kellett volna...

Forrás: Northfoto

Ki nézett ki a legjobban a díjátadón?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.