5 varázslatosan szép smink a cannes-i filmfesztiválon

Cannes 2015 Cannes smink szépség Cannes-i filmfesztivál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A francia Riviérán idén a legnagyobb csillagok vonultak fel a legkiválóbb tervezők ruhakölteményeiben, a sminkek tekintetében pedig a kifinomult eleganciát és a szezon legforróbb nyári sminktrendjeit vetítették elénk a világsztárok. Larion Oscar sminkmester elárulja, ki volt az az 5 szépség, akik tényleg varázsoltak a sminkjükkel. Tanulj tőlük!

Charlize Theron - a legszebb natúr smink

A no makeup táborát erősítette a színésznő. Megjelenése az abszolút fenséges elegancia és nőies báj elegye. Az alapozás, az arc árnyékolása tökéletes. Szépen megformázott szemöldöke még hangsúlyosabbá tette finoman árnyékolt tekintetét. Bézs szín a mozgó szemhéjon, középbarna árnyékolás a mélyítő vonalon, pici fekete mélyítés a szempillatőbe és végül a természetes hatású szempillák. Ajkának frissességével ez a púderrózsaszín árnyalatú, érzéki ajakrúzs tökéletes összhangot teremtett.

Forrás: AFP

Doutzen Kroes - a tökéletes füstös smink viselője

A füstös hatású szemfestés a modell titokzatos bájának elengedhetetlen kelléke. Gyönyörűen uniformizált és árnyékolt arc, szemöldökének színét a hajtő színéhez élénkítették, ez még jobban kiemelte tekintetét. A szemfestése pazar. Körbekontúrozva alul-felül feketével, majd csak a mélyítővonalig egy grafitszürke szemhéjpúderrel átmosva. A drámaiságát megdobta, hogy még a vízvonalát is behúzta a feketével. Szempilláit éjfekete, dúsító szempillaspirállal koronázta meg. Ajkának érzékiségéhez egy természetes árnyalatú ajakrúzst választott, méghozzá mesterien.

Forrás: AFP

Miranda Kerr - a high fashion megtestesülése

A fényes alapozás tökéletes , csak a stratégiai pontok lettek tompítva púderrel, így megjelenése érzékire és szenvedélyesre sikeredett. A rózsás árnyalatú krémpirosítóval élénkített orcák egészségtől kicsattanó hatását feltüzelte a krémes, fényes bronzfényű szemfestése, amihez nagyon jó választás volt a fekete szempillaspirál, ami kontrasztot teremtett. Semmit nem bízva a véletlenre egy izzó korallpiros rúzzsal koronázta meg a végeredményt.

Forrás: Northfoto

Palvin Barbara - őrülten kacér és szexi

Vadmacskás szemhangsúly egy kis geometriával fűszerezve: Barbi tökéletes megjelenéséhez egy kis játékos tusvonal társult, ami a szezon másik nagy kedvence. Természetes alapozás, az arccsont finom kiemelése. Szemöldökének színe élénkítve hajtövének színéhez, ívesen megformázva még jobban szemhangsúlyossá tette különleges tusvonalát. A merész vonalvezetés kifelé vastagodik, és majdnem a szemöldök alsó ívéig vékonyodik tűhegyszerűen.

Forrás: Northfoto

Aishwarya Rai - az izzó szenvedély és kellem megtestesítője

Tökéletes, matt hatású alapozás, finoman kiemelt arccsont. Szemének titokzatosságához matt szemhéjpúdereket választott, amit kontrasztosított egy szépen ívelő fekete tussal, szempillái természetes hatásúak, kifelé íveltek. Szemöldöke szépen megformázott és élénkített. Érzéki megjelenéséhez tökéletes választás volt ez a részegítő borvörös ajakrúzs, ami a szezon nagy kedvence.

Forrás: Northfoto
Ilyen jól áll a szexi modellnek a cannes-i luxus http://www.life.hu/trend/20150523-doutzen-kroes-modell-megmutatta-hogyan-kell-a-cannesi-luxusban-pozolni.html Hol máshol lehetne igazán jó luxusfotót csinálni, mint Cannes-ban, ahol évről évre összegyűlnek a legnagyobb sztárok, ahol szikrázó a napsütés és a kikötő tele van yachtokkal? Trend -- Vajna Timi kétmilliós estélyiben partizik Cannes-ban http://www.life.hu/trend/20150522-vajna-timi-ketmillios-estelyiben-partizik-cannes-ban.html Andy Vajna és felesége a cannes-i filmfesztiválon múlatják az időt. Tegnap este jótékonysági esten voltak, ahol Timi egy kétmillió forintos estélyiben csillogott. Trend Origo Natalie Portman Cannes-ban mutatta meg a bugyiját http://www.life.hu/trend/20150518-natalie-portman-a-cannes-i-filmfesztival-egyik-premierjen-mutatta-meg-bugyijat-atlatszo-ruhaban.html Bár a cannes-i filmfesztiválon elég sokan villantanak, mégsem éppen a színésznőtől vártuk, hogy megmutatja az alsóneműjét. Trend -- Charlize Theron szűk bőrnadrágban hódított Cannes-ban http://www.life.hu/trend/20150514-charlize-theron-szuk-bornadragban-szexizett-a-cannesi-filmfesztivalon.html A színésznő ezekben a napokban Cannes-ban van, ahova legújabb filmjének premierjére érkezett. A vetítés előtti interjúkon Charlize Theron nagyon dögös szerelésben jelent meg, amivel mindenkit ámulatba ejtett. Trend -- Ki volt Cannes legszebbje? Íme, a nyitónap legemlékezetesebb ruhakölteményei http://www.life.hu/trend/20150513-elkezdodott-a-2015-os-cannes-i-filmfesztival-ime-a-nyitoest-legszebb-ruhai.html Május 13-ától a világ szeme Cannes-ra szegeződik: ezen az estén immár 68. alkalommal nyitja meg kapuit a világhírű filmfesztivál. Lássuk, melyik vörös szőnyegen csetlő-botló híres, avagy kevésbé ismert színésznő és önjelölt sztárocska indulhat a 2015-ös Cannes legszebbje címért! Trend -- Elkezdődött! Már megy a ciciharc a cannes-i filmfesztiválon http://www.life.hu/trend/20150515-eva-longoria-miranda-kerr-es-zoe-kravitz-mely-dekoltazst-es-cicit-villantott-a-cannes-i.html Kissé langyosra sikerült az első pár nap a 68. cannes-i filmfesztiválon, ám szerencsére megérkezett Eva Longoria, Miranda Kerr és Zoe Kravitz, hogy gondoskodjon a forró hangulatról. Trend Northfoto

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.