Megnyitotta a bikiniszezont Horváth Éva

Forrás: redlemon -
Miss Balaton Horváth Éva Nyár hőség fürdő bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Horváth Éva kirobbanó formában van, és ezt meg is mutatta a jó idő érkezésével.

A jó idő hivatalosan is megérkezett, ennek örömére Horváth Éva és a Miss Balaton tavalyi döntősei, Király Lili és a döntős Vajda Violetta engedélyeztek maguknak egy kis pihenést. A gyönyörű hölgyek kellemes fürdőzéssel indították el a strandszezont, miközben Éva elmesélte hogyan pihen majd, ha beköszönt az igazi hőség.

Horvát Éva, Király Lili és Vajda Violetta Forrás: redlemon

„Napimádó vagyok, így nyáron, amikor csak lehetőségem adódik, kifekszem barnulni. Szerencsére jó géneket örököltem, nem szoktam leégni, csak az arcomat szoktam egy nagyobb kalap árnyékával védeni. A vízbe csak egy láblógatás erejéig sétálok be, nem vagyok az a lubickolós típus, de egy vadvízi evezésre bármikor igent mondok" – árulta el Éva.

A mindig csúcsformában lévő modellnek nem sok ideje jut nyáron a pihenésre, hiszen a Miss Balaton by Cosmopolitan koordinátoraként már a verseny kezdetétől felügyeli és segíti a lányok felkészülését. Természetesen előfordul, hogy jut idő a kikapcsolódásra, ilyenkor Éva a már jól bevált helyekre vonul vissza feltöltődni.

„Ha nyár és pihenés, akkor belföldön csak a Balaton jöhet szóba. Gyerekkoromban rengeteg időt töltöttem a „magyar tenger" partján és ez a kötődés a mai napig megmaradt. Külön öröm számomra, hogy a szépségverseny felkészítő tábora és a döntő is Balatonfüreden lesz, így ha a munka mellett lesz néha időm, akkor biztos, hogy kifekszem kicsit a partra" – mesélte Éva.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.