Salma Hayek már a kilencvenes években is a világ legszexibb nője volt

színésznő szexi Salma Hayek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hollywoodi színésznő egy igazán különleges képpel nosztalgiázik Instagram oldalán, melynek láttán bátran kijelenthetjük: Salma a kilencvenes években is eszméletlenül szexi volt. 

Koszovóban szolgáló amerikai katonák gyűrűjében fekszik Salma Hayek, aki, akárcsak annak idején Marilyn Monroe, egy kis örömöt próbált látogatásával csempészni a hazájuktól távol szolgálatot teljesítő férfiak életébe:

Salma Hayek Koszovóban Forrás: Instagram/ Salma Hayek

Nekünk pedig csak sejtéseink lehetnek arról, mekkora ováció fogadta a gyönyörű dívát érkezésekor. Egyben azonban biztosak vagyunk, Salma Hayek egyszerű military stílusú szerelésben is eszméletlenül szexin festett.

Salma Hayek melle mindent visz!http://www.life.hu/trend/20150518-salma-hayek-melle-mindent-visz-a-cannes-i-filmfesztivalon-lila-ruhaban-a-vorosszonyegen.htmlA cannes-i filmfesztivál nemcsak a jobbnál jobb filmekről híres. A vörös szőnyeg is tartogat izgalmas meglepetéseket. Trend--Salma Hayek tücsökevős videóval sokkolhttp://www.life.hu/news/20150422-salma-hayek-szineszno-tucsokevos-videoval-sokkol.htmlA mexikói származású színésznő éppen szülőhazájában nyaral, ahol a helyi gasztronómiába is beavatja rajongóit.News--Salma Hayek félelmetes vadállattá válthttp://www.life.hu/kult/20120629-salma-hayek-felelmetes-vadallat-egy-filmben.htmlSzokatlan szerepben látható Salma Hayek a Vadállatok című akcióthrillerben. Egy mexikói drogkartell kegyetlen főnökét alakítja, aki enyhe kifejezéssel élve is tömeggyilkos.KultÍgy csapatja Lilu a Glastonbury fesztiválonhttp://www.life.hu/bulvar/20150626-lilu-az-rtl-klub-musorvezetoje-a-glastonbury-fesztivalon-bulizik.htmlLilu teljes gőzzel belevetette magát a fesztiválszezonba: már meg is érkezett Glastonbury-be, a sztárok kedvenc bulihelyére, ahol ő is átadta magát a fesztiválozós életérzésnek. TV + Bulvár--Szabó Zsófi szexi dekoltázst villantotthttp://www.life.hu/intim/20150626-szabo-zsofi-szexi-dekoltazst-villantott.htmlHihetetlenül szexi dekoltázst villantott a fiatal színésznő, aki mostanában nagyon boldognak tűnik. Intim--Gisele Bündchen egyetlen fotón összefoglalta a nyarathttp://www.life.hu/trend/20150627-gisele-bundchen-modell-egyetlen-foton-osszefoglalta-a-nyarat.htmlA szépséges brazil modell, aki legutóbb csemetéiről és párjáról posztolt cuki fotót Apák napján, most megint alkotott. Egyetlen fényképre képes volt rátenni mindent, amivel jellemezni lehet kedvenc hónapunkat. Imádjuk!Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.